Browse By

Playground – najveći pool party u Hrvatskoj

Playground, najveći pool party u Hrvatskoj održava se 6. srpnja na bazenima Terma Tuhelj vodeni planet. Playground počinje u 14 sati, nastupaju domaći DJ-i The Beez Kneez, Nick, Yooma, Zero, te velikani elektronske glazbene scene Freemasons i Gramophonedzie.
Kupanje u bazenima dozvoljeno je za cijelo vrijeme Playground pool partyja, a garderoba za sve posljetitelje biti će osigurna. Nesvakidašnja prilika za vruću i  istovremeno osvježavajuću zabavu pruža se ljubiteljima plesne glazbe dance, house, disco i funk house pravaca  iz Hrvatskog Zagroja i šire okolice. Vođeni motom “ne pij dok voziš” organizatori, Via-tours tijekom najvećeg  tuluma na vodi organiziraju direktnu autobusnu vezu između Termi Tuhelj, Zagreba, Zaboka i Varaždina.
Pretprodaja ulaznica započela je 10. travnja putem sustava Entrio, a od 20. travnja ulaznice se mogu kupiti i u poslovnicama agencije Via-tours u Zagrebu i Zaboku. Cijene rastu u valovima pa do 1. svibnja stoje 95 kuna, a kasnie 115 kuna. Na ulazu u kompleks vodenog planeta na dan koncerta stajat će 140 kuna. Broj ulaznica je ograničen.
Ulaznice za VIP zonu stoje 350kn te obuhvaćaju VIP šank, osoblje i bazen, a moguća je i rezervacija stolova.