Browse By

Novaljska Papaya predstavlja Club tour po hrvatskim gradovima

25. klub svijeta novaljska Papaya predstavlja uzbudljivu 12. sezonu promo turnejom po hrvatskim gradovima! Na Papaya club tour partijima u Zagrebu i Zadru očekuje nas vrhunska glazba rezident DJ-a te brojna iznenađenja!
Ususret ljetu najpoznatiji klub na Jadranu i  25. najbolji klub svijeta novaljska Papaya predstavlja dvanaestu sezonu promo turnejom po Hrvatskoj! Na ekskluzivnim Papaya club tour partijima, u zagrebačkom klubu Mansion i zadarskom klubu Hitch, koji će se održati u petak, 19. travnja 2013. očekuju nas vrhunska glazba Papaya rezident DJ-a i brojna iznenađenja!
U zagrebačkom Mansionu goste će zabavljati DJ-i Carlo, Kosta Radman i Ma9rio dok će u zadarskom Hitchu atmoseru zagrijavati popularni DJ dvojac Frankie Headfors. Na originalnim club tour partijima gosti će uživati u vrhunskoj elektronskoj glazbi a najsretniji posjetitelji dobit će poklone iznenađenja, idealne za nezaboravni početak novosezonskog partijanja u novaljskoj ljepotici Papayi.
Za novu sezonu Papaya za sve posjetitelje priprema brojne glazbene poslastice kao što je tradicionalni Papaya Day & Night Festival, te brojna gostovanja najpoznatijih svjetskih DJ-a i vrhunsku zabavu.
Najranije otvorenje Papaye u povijesti 29. svibnja produžit će ljetnu sezonu 2013. za nekoliko tjedana a svoj su dolazak na prve dane otvorenja najavili brojni turisti koji dolaze iz cijele Europe. Na otvorenju nove sezone očekuje nas nastup trenutno jednih od najtraženijih svjetskih DJ zvijezda DIMITRI VEGAS i LIKE MIKE.
Papaya je ranije najavila i legendarni Papaya & Day Night Festival koji će se ovog ljeta održati od 15. – 19. srpnja. U pet festivalskih dana na središnjoj pozornici, i ovog ljeta dodatno osvježene Papaye, nastupit će svjetske DJ zvijezde Nicky Romero, Basto, Thomas Gold i Dannic.