Browse By

Dimitri Vegas i Like Mike na Umaginationu 2013.

Energični belgijski DJ-i Dimitri Vegas i Like Mike drugog vikenda u lipnju gostuju u Umagu! Dva planetarno popularna DJ-a rasplesat će tisuće gostiju iz cijelog svijeta na četvrtom izdanju popularnog glazbenog spektakla UMAGINATION!
Svjetske DJ zvijezde Dimitri Vegas i Like Mike rasplesat će tisuće gostiju iz cijelog svijeta na četvrtom izdanju popularnog istarskog glazbenog spektakla UMAGINATION! Sada već svima poznati glazbeni spektakl održat će se od 07- 09. lipnja na prostoru ATP dance arene u Umagu, a ljubitelje vrhunske elektronske glazbe moći će uživo čuti brojne hitove dinamičnog dvojca!
Dimitri Vegas i Like Mike belgijska su braća grčkog porijekla koja su svjetsku popularnost stekli u vrlo kratkom vremenskom razdoblju. Nakon sjevernoameričke turneje u studenom 2011. njihova glazba prepoznata je diljem svijeta i ovaj bratski dvojac stekao je priznanja koja se skupljaju cijeli život. U samo dvije godine surađivali su s najvećim imenima u svjetskoj glazbenoj industriji kao što su Axwell, Steve Angello, Ian Carey, a snimili su i službenu himnu belgijskog mega festivala Tomorrowland. Ova braća također su poznata po energičnim performansima kojima upotpunjuju vrhunsko iskustvo elektro i tehno-house glazbe svojim brojnim obožavateljima.
Uz popularne Dimitrija Vegasa i Like Mike-a na četvrtom izdanju Umaginationa gostovat će nizozemski DJ Laidback Luke i francuska superzvijezda Martin Solveig koji posljednjih godina svojim hitovima kao što je Hello uvjerljivo drži vodeća mjesta svjetskih top lista.
Četvrti po redu UMAGINATION biti će ujedno i Road To Ultra Europe Party ususret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske ULTRA EUROPE festivalu koji se u srpnju održava u Splitu i na Hvaru. Tisuće rasplesanih gostiju iz cijelog svijeta u prošle tri godine plesalo je na glazbu najvećih DJ zvijezda današnjice kao što su Fatboy Slim, Tiesto, Eric Morillo, Rev. Run of Run DMC, Axwell, Chuckie i brojni drugi.