Browse By

UES predstavlja: Uto Karem u klubu Boogaloo

Nakon velikog rođendanskog slavlja, Decibel Media Vam ponosno predstavlja novu epizodu UES Clubbinga! 05.11. u klubu Boogaloo nastupit će jedno od najperspektivnijih svijetskih tech-house imena, Uto Karem!
S namjerom da promovira i zastupa kvalitetnu glazbu, Uto je krajem 2007. godine osnovao vlastiti label “Agile Records”. Njegovo se prvo izdanje pokazalo zavidno uspješnim, rasprodalo se u svega nekoliko tjedana. U 2010. godi…ni svojim je singlovima zavladao svim internetskim Top 10 ljestvicama, a prije dva mjeseca čak su 4 njegova singla istovremeno bila među Top 10 na Beatportu.

UES predstavlja: Uto Karem
05.11. u klubu Boogaloo
Uto Karem
Pete Dux
Marc Times
Regga E.D.
Toni Juranovic
Cream
Danijel Boban

Njegove produkcije često se nalaze u setovima svjetskih DJ-eva, kao što su Dubfire, Richie Hawtin, Marco Carola, Chris Liebing te mnogih drugih. Na samom događaju očekuje vas vrhunski sound system, light show, video projekcije i, naravno, uz sve to odlična zabava.

Ulaznice u pretprodaji za United Electronic Sound dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima (Dancing Bear, Generalturist, Dallas, Integral) i Transport Footwear dućanima (City Centar One, Inportanne, Gajeva), te na blagajni kluba po cijeni od 50kn.
Cijena na sam dan iznosit će 70kn!
Ulaznice u pretprodaji također možete nabavit na slijedećim lokacijama:
„Code Bar“ – Preradoviceva 2 (Zagreb)
„Oups!“ – Frizerski internet studio / Martićeva 71 (Zagreb)
„OriGIGI Promotion” – Internet Caffe – Skalinska 3 (Zagreb)
Linkovi:
http://www.decibelmedia.hr/
http://www.facebook.com/unitedelectronicsound
http://www.boogaloo.hr/