Browse By

Andy Ward u Lemonu


Iznimna nam je čast najaviti vam ponovni posjet house music zvijezde u intimnom prostoru Cluba LEMON! Nakon više od 20 god iskustva u DJ-ingu, Andy se može pohvaliti nastupima diljem svijeta i suradnjama s najpoznatijim DJ-ima i producentima house glazbe. Veliki komercijalan uspjeh ostvario je kao polovica dua Soul Central (sa Timmyem Vegasom) što mu je omogućilo da danas bira gdje i za koga će nastupati. Stoga budite brzi i nabavite svoju ulaznicu još danas kako biste bili među 100tinjak sretnika u Clubu LEMON!

05.11.2011. – Club LEMON, Zagreb
ANDY WARD presents The Vocal Booth
Warm up by DJ Tom Bug
*powered by BECK’S !
60 kn u pretprodaji, 75 kn na dan eventa

Andy Ward karijeru je započeo u rodnom gradu Birminghamu ranih ’90tih. Nakon što je 1995. god. predstavljen kao novi talent u časopisu „Mixmag“, karijera mu je krenula uzlaznom putanjom. Poznavanje glazbe prenosio je vikendima kroz eter radija te se s Pete Tongom natjecao u osvajanju slušatelja. Eksperimentiranje raznim žanrovima i prilagođavanje publici prilikom nastupa, donjelo mu je mnogo sljedbenika diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Postao je rezident DJ mnogih poznatih klubova i osvojio mnoge top liste kao dio Soul Centrala. Hitom „Strings f Life“ predstavio se čitavom svijetu ne samo kao odličan DJ, već i kao producent. Nakon više svjetskih turneja, odlučio je preseliti se u Španjolsku i nastaviti sa misijom širenja pozitivnih vibracija.
Trenutno uživa u produkciji i radijskoj emisiji „Vocal Booth“ koja svoju popularnost mjeri izvanrednom reakcijom slušatelja.
DJ Tom Bug, predstavnik poznatih „House Fusion“ večeri, zagrijati će vas prije Andya i pokazati vam zašto je proteklih godina bio toliko rado viđen u Clubu LEMON. Prošle godine niste skrivali oduševljenje Wardovom deep ‘n’ soulful selekcijom, stoga vas još jednom podsjećamo kako je broj ulaznica limitiran, a iste se nalaze u LEMON Baru.