Browse By

Sjećanje na Badu: Slobodna energija u klubu La Noche

SLOBODNA ENERGIJA je ime velike humanitarne manifestacije koja se održava u spomen na Damira Badurinu Badu, tragično preminulog pjevača grupe Unlogic Skill, autora nekih od najbitnijih pjesama riječke mladeži na prijelazu stoljeća, radijskog voditelja te na kraju idejnog tvorca i vlasnika kluba Viva na Kantridi te noćnog kluba Tesla. Svakako nezaobilaznog aktera riječkog urbanog i noćnog života u devedesetima i prvoj polovici prvog desetljeća novog milenija.
SLOBODNA ENERGIJA je kovanica iz čudesnog uma Nikole Tesle, ali i naziv himne riječkog kluba Tesla kojeg je Badurina iz narodnjačkog okupljališta pokušao pretvoriti u urbanu kucavicu grada na Rječini.

Pod istim se imenom već 3. godinu zaredom održavaju programi Badi u spomen na njegov rođendan. U prelučkom klubu La Noche je ovo druga godina zaredom u kojoj na dva floora nastupa čak 17 DJ-a, sve redom Badinih prijatelja koji će peglati do jutra na način koji je Bada obožavao. Ovaj je event uvijek dosad bio iznimno dobro posjećen te je već prerastao u tradicionalnu cjelonoćnu feštu na kojoj se okupe i mlade i nešto starije generacije partyanera. Tako će biti i ovaj put!

Slobodna energija u klubu La Noche

12. studeni u 23:00
TECHNIKOLA FLOOR
DJ Ogi
Make
Fyuz
Guido
Mystic
Matt
ŠARENA TESLA FLOOR
Tom Jay
Amor
Bebetto
Boo Dale
Fryer
Arszenik
XXL
Dawizz
Sebb
Sir Jane
Iggoritza

– Ulaz 40 kn s konzumacijom
Start u 23h.