Browse By

Mellow Fusion Radio Show: Nova glazbena emisija u hrvatskom radijskom eteru!

25. rujna ove godine s emitiranjem je započela nova glazbena emisija “Mellow Fusion”. Žanrovski neopterećena, svake nedjelje od 22 sata u programu Radio Korza donosi 60 minuta kvalitetne glazbe, a u budućnosti se mogu očekivati i razgovori s vodećim glazbenicima svjetske posebice engleske, američke te nizozemske clubbing, chill out, jazz, ali i ostale zanimljive glazbene scene.
Osim toga, očekuju se i iznenađenja poput glazbenih mixeva koje će izvođači prepoznati na svjetskoj razini pripremiti ekskluzivno za emisiju “Mellow Fusion”.

Mellow Fusion - Nova glazbena emisija u hrvatskom radijskom eteru


Činjenicu da sve neće ostati samo na obećanju dokazuje i prvo izdanje emisije u kojoj se može čuti poznati glas Mr. Fingersa (autora velikog hita “Can You Feel It”) koji kaže: Hi, my name’s Larry Heard, also known as Mr. Fingers and you’re listening to Mellow Fusion”.
Ukoliko se ne stignete uključiti na direktan prijenos emisije nedjeljom od 22 sata na poznatoj riječkoj frekvenciji 98,4MHz ili pak na web stranici Radio Korza, emisiju uvijek možete poslušati i na popularnom servisu www.mixcloud.com. Sve što trebate učiniti jest u tražilicu spomenutog servisa upisati Mellow Fusion! Osim toga, svake srijede također od 22 sata, Mellow Fusion Radio Show emitira se i u Srbiji, točnije u programu Radija Centar 987 koji također omogućava praćenje emisije putem internet streaminga.
Kako biste uvijek bili u toku s novostima emisije Melow Fusion, praćenje je omogućeno i putem socijalnih mreža facebook, twitter i google+.
Uživanje u dobroj glazbi želi Vam Mellow Fusion!