Browse By

Igor Štimac u Shamballi!

Nakon što je prošle subote Shamballa David Morales oduševio svojim gostovanjem na FreSh programu u klubu Shamballa, pozivamo Vas da nam se i ove subote u duhu vrhunskog clubbinga pridružite u Shamballi uz posebnu programsku poslasticu: HOUSE MUSIC & BONGOS LIVE!

Spajanje instrumentalista i DJ-a danas je aktualan svjetski klupski trend, a Bongosi su instrumenti koji najbolje pašu uz house glazbu i u sinergiji s njom stvaraju savršen sklad i zarazan ritam uz koji je jednostavno nemoguće stajati na mjestu.

Subota 05.11.2011. @ Shamballa
☆ FRESH ☆ House Music & Bongos LIVE ☆
☆ Live percussion performance along with house music ☆
Special Guest: IGOR ŠTIMAC (percussion expert)
2 floors – 2 DJ-s: Joe 2 Shine & Marc Bucca
☆ Exotic dance performance by Play Nes & Play Mate ☆
☆ RED BULL POWER HOUR (23:30-00:30): Red Bull + 2 Wyborowa vodke = 25kn!

Poseban gost večeri je Igor Štimac, sjajan instrumentalist 20-godišnjeg glazbenog iskustva, koji iza sebe ima velik broj suradnji s brojnim house DJ-ima u mnogim klubovima. Svojim LIVE perforamanceom na bongosima uz odabrani House set sjajnih Shamballinih resident DJ-a zablistat će na atraktivnom Shamballinom stageu pod svijetlima reflektora i ostalih lightmanovih čarolija. Zasigurno će Vas oduševiti.
Atmosferu će dodatno zapaliti i atraktivne Play Nes i Play Mate svojim egzotičnim plesnim performanceom, a i ove Vas subote očekuje i poseban Red Bull šank s atraktivnom akcijom od 23:30h do 00:30h – RED BULL POWER HOUR – 2x Wyborowa vodka + Red Bull = 25kn, pa svakako uđite na vrijeme jer ju se isplati iskoristiti.