Browse By

UES predstavlja: Mauro Picotto

Sve popularniji i jači elektronički brand u Hrvatskoj – United Electronic Sound, nastavlja priređivati kvalitetne evente. Sljedeći event održava se u zagrebačkom klubu The Best, koji je nedavno preuređen i slovi kao jedan od najboljih klubova u Hrvatskoj. Headliner novog UES-a je talijanska super-zvijezda Mauro Picotto, a točan datum eventa je 13. veljače.

Iako je Mauro Picotto najpoznatiji po starim hitovima poput Komodo, Iguana i Proximus, priča o Mauro Picottu zapravo je mnogo bogatija. Spomenuti hitovi su stari desetak godina, stoga njegova današnja popularnost zasigurno nije izgrađena na tim temeljima. Pravi temelji i oni koji su u svakom slučaju danas u centru pažnje su zapravo njegov party brand ‘Meganite’ i etiketa Alchemy, koja uspješno egzistira na sceni od 2003. godine.  Najnoviji Picottovi hitovi poput ‘Love Message’ i ‘Diamond’, također izdani na njegovoj etiketi, pridobili su mnogo pažnje u aktualnoj tech-house sferi te na taj način se i visoko pozicionirali na mnogim chartovima i ljestvicama.

Nakon više od desetljeća aktivnog rada, zasigurno možemo reći da je Mauro Picotto jedan od pravih igrača na tech-house i techno sceni, te bi od njegovog posljednjeg posjeta Hrvatskoj (Valkana Beach, 2004.) bilo interesantno čuti kako to danas zvuči. Lokalna podrška biti će u isprobanom sastavu – Ivica Petak, Pete Dux i Fost, a od dodatnih atrakcija možemo očekivati light & laser show, video  zidove, UES special performance i atraktivne hostese.
Ulaznice u pretprodaji za United Electronic Sound dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima (Generalturist, Dallas, Dancing Bear, Integral) ili putem interneta na www.eventim.hr po cijeni od 80kn. Cijena na sam dan iznosit će 100kn.
Ulaznice u pretprodaji također možete nabaviti na sljedećim lokacijama:
„Oups!“ – Frizerski internet studio / Martićeva 71
„Danijela“ – Frizerski salon/okretište Savski Most,Savska 200 (Zagreb)
Rezervacija stolova / VIP akreditacije:
+ 385.98.17.944.28
reservations@decibelmedia.hr
Linkovi:
http://www.unitedelectronicsound.com
http://www.decibelmedia.hr
http://www.thebest.hr