Browse By

Kenny Larkin i Herve AK u Sirupu

Sirup je ponovno u odličnoj formi! Već ovog vikenda, 22. i 23. siječnja zaplešite uz velikane detroitskog Kenny Larkina i francuskog Herve AK-a. Nakon kratke zimske pauze Sirup se vraća u svom jedinstvenom stilu; kombinacijom kvalitetne glazbe, energične zabave i ugodne atmosfere.
Naravno i bogatijim programom; dovodeći glazbenike koji, ne samo da su postavili temelje određenih glazbenih žanrova, već ih godinama uspješno razvijaju i oduševljavaju publiku diljem svijeta.

Ovog petka, 22. siječnja Sirup na izvanredan način otvara svoja vrata; predstavljajući autora „najoriginalnijeg techno albuma (Azimuth)“; iznimnog Kenny Larkina.
Pod utjecajem Derrick Maya, u suradnji sa Hawtinom i Aquavivom, Larkin je postao sinonimom za Detroit electro, ali i najbolje od techna; žanra u kojem kombinira sve postojeće glazbene elemente uključujući i blues, jazz, funk i soul. S obzirom na životne zanimacije: od službe u zračnim snagama SAD-a (tzv. USA Air Force) do stand-up komičara riječ je o kreativnom i nadasve nesvakidašnjem karakteru.
Uz potporu uvijek iznenađujućeg Sirupovog rezidenta Petra Dundova, nema sumnje: vrhunski techno ponovno će kraljevati u Sirupu.

U subotu, 23. siječnja DJ Sergej predstavlja Kompaktovog veterana, francuza Herve AK-a, sinonima za francuski underground clubbing, iznimnog pojedinca koji djeluje na sceni od ’80-ih godina.
Prepoznatljivog i osebujnog stila, koji se ne libi eksperimenata kada je riječ o istraživanju raznolikosti glazbenih žanrova. House, minimal, trip hop: suvereno vlada svima i svaki put oduševljava.
Ulaznice za Kenny Larkina možete kupiti po cijeni od 50 kn do ponoći te 60 kn poslije, dok ćete za Herve AK-a izdvojiti nešto manje: 30 kn do ponoći, a 40 ukoliko dođete nešto kasnije.
(Net.hr)