Browse By

U petak i subotu promo party Lost Theory festivala!

Serijal partija Tamna Tvar iz Zagreba i udruga Škatula iz Rijeke organiziraju dva promo partija za Lost Theory festival. Party u Rijeci biti će održan 23. svibnja u prostoru stare riječke tvornice papira Hartera, a u Zagrebu 24. svibnja u Autonomnom Kulturnom centru Medika.
Isto kao i Lost Theory festival, udruga Škatula ima potrebu osnaživanja različitih glazbenih pravaca te organizaciju i promociju “uradi sam” kulture. U tom duhu organizirali su LT promo parti koji će se održati 23. svibnja u Harteri. Kako je već najavljeno, parti se trebao održati u klubu Palach, no zbog renovacijskih radova na istom, ovaj događaj seli se u Harteru.
Uz potporu već dobro poznatih riječkih trance DJ-eva Narda i Daltona nastupit će mladi DJ Stikk, a poseban gost na oba partija je danski DJ i producent forest trance glazbe Zoolog koji i ove godine nastupa na Lost Theory festivalu. Osim trance glazbe, u Harteri je organizirana Chill Out slušaona sa bazzarom na kojem će se moći kupiti kava, čaj, kolači ili pak nakit i zanimljive stvarčice. Line up za Rijeku:
DALTON TRANCE TELEPORT (Green Spirit, Trance Alpine, HR)
NARD (Trance Alpine, HR)
ACETIC (Tranzistor, BE)
STIKK (Independent, HR)
ZOOLOG (Parvati Rec, DK)
 
Tamna Tvar je ime serijala partija underground elektronske glazbe koji se održavaju u AKC Medika jednom u dva mjeseca. 24. svibanj rezerviran je za Lost Theory promo party koji se odvija na dva floora:
Psyroom i Chakka’s floor. Line up:
– PSY ROOM –
ZMAYO (Pistolero Rec, HR)
ACETIC (Tranzistor, BE)
ZOOLOG (Parvati Rec, DK)
PROJEKT KAPLJICA (Tamna Tvar, HR)
– CHAKKA’S FLOOR –
MAJAH (Independent, HR)
DOVLA (Interchill, Flow Rec, HR)
NOVEM (Deep Class Rec, HR)
 
Kako niti jedan trance party ne može proći bez dekoracija, na oba partija svoja umjetnička djela će predstaviti kanadski slikar Neil Gibson i Geometrik – skupina iz Zadra koja izrađuje string art. Osim njih u Rijeci će se za mapping i vizualizacije pobrinuti H3X Visuals i Tetraparalelopiped, a u Zagrebu za dekoracije Harpya i Area 51.
Oba partija počinju u 22:00 a cijena ulaznice je 30kn.