Browse By

DANIJELA MARTINOVIĆ ZALJUBLJENA JE U VJEŽBANJE

Splićanka Danijela Martinović savršen izgled duguje dugogodišnjem aktivnom vježbanju. Čak četiri puta tjedno Danijela provodi u intenzivnom treningu a na isti poziva sve sugrađane ove subote od 18 sati na prekrasnoj lokaciji neuobičajenoj za vježbanje – Prokurativama.

«Za početak kao i u mom slučaju, najvažnija je želja za promjenom. Poslušajte malo svoje potrebe i prilagodite sebi vježbanje, naročito u početku jer ono treba biti zabavno i ugodno!» – izjavila je Danijela i dodala: «Split je idealan grad za vježbanje u prirodi, a južna strana Marjana nešto je najljepše što sebi možete priuštiti. Ne propustite priliku za subotnje vježbanje uz Pokreni se na našim Prokurativama!»
 
Edukativni projekt Pokreni se ovog nas ljeta očekuje u pet gradova Hrvatske. U svojoj drugoj sezoni vodeći hrvatski stručnjaci sa Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, Definicije Hrane i Biotreninga, ukazivat će na goruće probleme te davati rješenja kako da budemo aktivniji i zdraviji.
 
Upravo slušajući ove savjete Danijela je otkrila novu ljubav i izjavila: «Trenutno sam zaljubljena u body weight vježbe u kojima se koristi samo snaga vlastitog tijela, a ja prakticiram ovo najmanje četiri puta tjedno. Važno mi je su treninzi različiti i zabavni. Dakle, novac nije presudan da biste vježbali. Samo krenite na bicepse ponosne i udri po sklekovima i marincima!»
 
Danijela Martinović poziva sve Splićane u prvi grad turneje u ovu subotu 07. lipnja u 18 sati na Prokurative. Prijavite se za vježbanje na www.pokrenise.hr. Svi prijavljeni vježbači na poklon će dobiti NIVEA poklon, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men’s Helath, proteine GAZ i brojna druga iznenađenja. Trenerski tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba pod vodstvom je Ane Forko, Lane Leskovar i Fedora Kulušića koji na turneji putuju zahvaljujući partneru Unilineu!