Browse By

Aquarius na Zrću preuredio svoju after beach arenu

U nadolazećoj ljetnoj sezoni, klub Aquarius na Zrću zasjat će u potpuno novom svjetlu, s pomno dizajniranom i preuređenom after beach arenom, koja je centar svih događanja u klubu. U projekt, koji je osmislio i vodi zagrebački arhitekt Christian Rendulić iz studija Arhikultura, uloženo je nekoliko milijuna kuna, a posebna se pozornost pri preuređenju posvetila najzahtjevnijim, elitnim gostima kluba.
Uz veliki bazen, terasu s pogledom na more te futuristički DJ pult, gradi se i šest „cabana“, odnosno zasebnih separea ili kućica, od kojih svaka ima svoj jacuzzi i osobnog konobara. Cabane opremljene vlastitim hidromasažnim bazenom u staklu, nalaze se dovoljno blizu DJ pulta da se nesmetano može uživati u glazbi i atmosferi kluba, no ipak su dovoljno udaljene kako bi VIP gosti mogli imati svoju privatnost.
Osim klasične ponude pića, gostima će biti ponuđen i ekskluzivni catering tijekom cijelog dana i noći u koji su uključene plate s probranim narescima i sirom, finger food, canapei s tunom i lososom, voće te vrhunski šampanjci i vina.
Veliki bazen koji ima amfiteatarski izgled od ovog ljeta u ponudi će imati i stolove u vodi, pa će gosti kluba svoja omiljena pića moći pijuckati u plićem dijelu bazena i tako uživati u vrhunskoj glazbi te se ujedno rashladiti u vrućim ljetnim noćima.
-U renoviranje naše after beach arene ušli smo zbog podizanja kvalitete ponude i još boljeg klupskog iskustva kojeg nudimo kroz naš program. Praćenje trendova u ovom poslu je izuzetno bitno i želimo biti u korak sa najvećim svjetskim ljetnim klubovima, a opet zadržati naš stil kojeg smo stvorili kroz prijašnje godine. Upravo zbog toga svake godine preuređujemo pojedine dijelove kluba kako bi našim gostima ponudili što bolje uvjete za zabavu – poručuju iz vodstva kluba.
Osim maksimalne udobnosti, nova plesna arena Aquariusa na Zrću trebala bi omogućiti još bolju komunikaciju između DJ-a i publike, kao i publike međusobno što će pridonijeti još boljoj atmosferi na Aquariusovim svakodnevnim događanjima.
Novoobnovljeni Aquarius svoja će vrata otvoriti 5. lipnja s tradicionalnim Zrće Spring Breakom, tijekom kojeg se očekuju gosti iz 20-ak svjetskih zemalja,a uslijediti će Aquariusovi festivali s vrućim imenima iz svijeta elektronske glazbe kao sto su Axwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde Le Grand i drugi.