Browse By

Hardwell on-air na Enter Zagrebu svakog petka!

Svjetski DJ broj 1 – Hardwell, svakog petka od 23–00 h na radiju Enter Zagreb ima emisiju „Hardwell on air“! Riječ je o emisiji koja se emitira u brojnim državama u svijetu, a Enter Zagreb je s najboljim svjetskim DJ-em potpisao ekskluzivni ugovor za područje Hrvatske.
Slušajte me svakog petka od 23 sata na vašem najdražem radiju Enteru Zagreb – poručio je Hardwell slušateljima Entera.
 
25-godišnji Nizozemac ove godine u srpnju stiže u Hrvatsku na najveći festivalski događaj godine u Hrvatskoj – Ultra Europe, ali i u Papayu na Zrću na Hardwell Presents Reveald.
Hardwell, pravim imenom Robbert van de Corput,  aktualni je svjetski DJ broj 1 prema izboru DJ Mag Top 100 DJs Poll za2013. Tako je učvrstiosvoju poziciju superstara na elektronskoj sceni kao najmlađi pobjednik tog prestižnog godišnjeg izbora.
 
Kralj“Big Room Housea” na DJ Mag Top 100 pojavio se prvi put 2011. i odmah došao na 24. mjesto, godinu poslije već je bio šesti, da bi na zadnjem izboru za prošlu godinu zasjeo na sam vrh EDM scene ispred velikih i poznatih imena kao što su Avicii, Armin van Buuren, Tiësto i David Guetta.
 
Nagrađivani DJ, producent, glazbenik, vlasnik izdavačke kuće Revealed Recordings, zaljubljenik u glazbu, kao i njegov mentor i uzor Tiësto, dolazi iz nizozemskog grada Brede.
Hardwell ima fantastični niz od sedam uzastopnih prvih mjesta na prestižnoj Beatportovoj top ljestvici prodaje singlova. Proteklih par godinanjegove su pjesme zavladale elektronskom scenom: Spaceman, Three Triangles (Losing My Religion), Countdown, Jumper, Apollo, Never Say Goodbye, Dare You.

Pojavom Entera Zagreb na hrvatskoj radijskoj sceni širom su se otvorila vrata brzorastućoj sceni najbolje svjetske elektronske dance glazbe, a emisijom „Hardwell On Air“ taj nezaustavljivi trend EDM manije još više će se ubrzati.