Browse By

Trodnevni festival u Byblosu

Ljetna sezona je na samom vrhuncu te klubovi diljem Jadrana predstavljaju svoje najjače adute. Ovog vikenda neće ni Istra ostati uskraćena za fenomenalan provod uz kvalitetne DJ-e, i to sve zahvaljujući klubu Byblos u Poreču. U tri dana festivala (od 11. do 13. kolovoza), Byblos nudi za svakoga ponešto.

Paul Oakenfold vraća se i ovog ljeta u Byblos
Dobro poznate večeri srijedom u Byblosu postale su sinonim za najbolju zabavu na sjevernom Jadranu kada je u pitanju kvalitetan techno i techouse zvuk. Naravno, iza cijele priče stoji Umek, koji ove srijede dovodi popularnog Francuza Sébastiana Légera. Dan poslije Byblos će posjetiti jedan od najpoznatijih DJ-a svih vremena, živa legenda – Britanac Paul Oakenfold. Za ‘Oakiea’ je dovoljno reći da je jedan od začetnika klupskog života na Ibizi te da je vlasnik legendarne etikete ‘Perfecto Records’. ‘Sitnice’ poput DJ turneje i produkcija za Madonnu, te soundtrack za filmski hit ‘Swordfish’ nećemo previše isticati jer vjerujemo da ste shvatili poantu.

Švedska superzvijezda Axwell zatvoriti će festival u Byblosu
Vrhunac festivala dogoditi će se upravo na petak trinaesti, kada će Byblos posjetiti simpatični član Švedske house mafije – Axwell. Trenutno 14. DJ svijeta (prema DJ Mag-ovoj ljestvici) nedavno je predstavio svoju prvu ‘Axtone’ kompilaciju i novi singl ‘Nothing But Love’ te je trenutno jedan od najtraženijih house izvođača na planeti.

Ulaznice možete osigurati putem interneta na http://www.eventim.hr.
Linkovi:
http://www.byblos.hr
http://www.housemusicyourmusic.com
http://www.facebook.com/dandgmusic