Browse By

James Zabiela i Desyn Masiello u Monvi Centru


TNG i Monvi predstavljaju pravu poslasticu za sve ljubitelje elektroničke glazbe. Naime, 13. kolovoza u rovinjskom Monvi Centru nastupiti će James Zabiela i Desyn Masiello, a podršku će im pružiti domaći dečki Unique i Bebetto.
James Zabiela se sa pravom smatra liderom novog vala globalnih DJ zvijezda, a njegove DJ vještine već su ‘mitskih razmjera’. Potpunu posvećenost publici Zabiela bez razlike redovno dokazuje u brojnim globalnim putovanjima po najvećim festivalima i rasprodatim klubovima.
Britanski wunderkind može se pohvaliti i nagradom za najboljeg UK DJ-a od strane DJ Maga.

U posljednje vrijeme može se pohvaliti novim miks albumom iz serijala „Master Series“ prestižne etikete „Renaissance“, a tu je i nekoliko kolosalnih izdanja poput „Perseverance“ i „Phaser Fire“.
Zabieli će se za mix pultom pridružiti britanski DJ Desyn Masiello, pripadnik novog vala koji glazbu shvaća na pomalo drugačiji način. Tijekom posljednjih godina nametnuo se svojim nastupima, te pritom ostao zapažen od strane svjetski poznatih DJ-a, kao što su Deep Dish, Sander Kleinenberg i Danny Howells. ‘Javna je tajna’ kako Desyn u svojim nastupima uživo vješto kombinira čitav niz glazbenih žanrova, kao što su acid house, deep, tech, funky i progressive.

Cijena
120KN pretprodaja
150KN na ulazu
Pretprodaja:
http://www.ticketpro.hr/jnp/glazba/453482-james-zabiela-desyn-masiello.html

Vrijeme

22:00 – 06:00
Official After Party
Mojito Club, Rovinj
Ulaz 50KN
Info:
booking@tngproductions.com