Browse By

Partyloop Summer Groove na koprivničkim bazenima!


Veliki Partyloop Open Air Party privukao je brojne posjetitelje na Šodericu krajem lipnja, a novi veliki susret ljubitelja elektronske plesne glazbe uskoro će se održati u Koprivnici. U subotu, 21. kolovoza na sunčalištu Gradskih bazena Cerine Partyloop.com vam predstavlja Partyloop Summer Groove Open Air – House Music Sensation.
Nastupit će DJ Krnya, Woy-Khan uživo na saxu i Matej uživo na udaraljkama, DJ Stype Bones, DJ Pazman, DJ Chani Brawo i DJ Liquid9.
Party podržavaju Somersby i Carlsberg Croatia, Bazeni Cerine i Grad Koprivnica. Početak je u 20 sati, a zabava će potrajati sve do 5 ujutro.

Kao i na Šoderici, Partyloop će i na bazenima posjetiteljima ponuditi odličan i veoma glasan zvuk, a izvođači će nastupati na velikoj pozornici uz video projekcije na velikom video zidu i light-show.
Cijena ulaznice je simboličnih deset kuna, a svi posjetitelji s kupljenom ulaznicom sudjelovat će u nagradnoj igri koju sponzoriraju Lada delicije, Sexy Shop KC, Hangar18, Studio Glamour, Sonne solarij, Partyloop-Kosinus …
Naravno, organizatori će osigurati i logistiku bez koje se ne može – raznovrsne hrane i bogate ponude pića bit će u dovoljnim količinama. Također će se prodavati promo majice i party rekviziti.