Browse By

Dvostruko slavlje u Aurori s Davidom Moralesom


Kad je prije deset godina DJ David Morales prvi put pohodio primoštensku Auroru znao je da će se vraćati natrag sve dok ga hrvatska publika s jednakim entuzijazmom bude iščekivala. Tradicionalno je srce kolovoza njegovo, tradicionalno zajedno slavimo njegove rođendane, a njegovi nastupi već su tradicionalno vrhunac ljeta.
Uz Tuborg Green Beat 12.08. ponovno se priprema velika rođendanska proslava, no ovog puta se radi o dvostrukom slavlju. Osim rođendana Morales obilježava i 10-tu obljetnicu svojih rođendanskih partyja u Aurori stoga uopće ne sumnjamo da će tim povodom počastiti najdražu mu publiku spektakularnim nastupom za pamćenje.
Omiljeni DJ brojnih poznatih lica, autor velikih hitova „In De Ghetto“ i „Needin U“, remikser i producent zavidnog kapaciteta, sa svojih 49 godina i glazbenim stažom još od 1987. sigurno je i jedan od najstarijih aktivnih DJ-a. Ovo je samo dokaz njegove kvalitete i popularnosti koju je nemoguće zaobići čak i za one koji nisu ljubitelji elektronske glazbe. U čaroban svijet housea uveo ga je Frankie Knuckles, „tata“ tog glazbenog žanra pa je David ubrzo „doktorirao“ na houseu. Devedesete su mu donijele veliku popularnost i suradnju s Mercury kompanijom, u sklopu kojeg mu je nedugo nakon toga izašao i debi album „The Program“. Uslijedile su brojne suradnje sa zvijezdama poput Madonne, Mariah Carey, Arethe Franklin, Michaela Jackson, U2, Janet Jackson, Tine Turner i drugih. Iz tih suradnji proizašle su sjajne stvari, a Morales 1999. dobiva i potvrdu svoje kvalitete od kritike te osvaja Grammy za najboljeg remiksera godine.
Uskoro će u eter izbaciti novi singl „I make you Gaga“ koji je dio novog albuma u pripremi.
Moralesov nastup u Aurori dosad je uvijek bio središnji događaj ljeta, a za publiku u Aurori i najbitniji, jer se takva atmosfera ne ponavlja nigdje drugo. Zbog obostrane ljubavi možemo reći Morales više nije gost nego domaćin Aurore, jer njegovom zaslugom klub postane omiljena ljetna destinacija mladih željnih zabave i plesa iz cijele Europe, a on sam kaže kako mu je Hrvatska “broj 1” kad su u pitanju europski nastupi.
Razloga za slavlje očito imamo napretek, a najbolji party na Jadranu ovog ljeta samo što nije, a u laznicu možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 120kn. Više na www.auroraclub.hr