Browse By

Cyclone On The Beach: Party na pješčanoj plaži Dunava

Pred nama je i šesti po redu Cyclone On The Beach, ljetni festival u srpskom Apatinu. Ideja koja se rodila još 2005. godine, iz godine u godinu je sve više rasla te danas ovaj ljetni festival slovi kao najveći događaj ovakvog tipa u Apatinu i široj okolici. Ove godine festival se širi i trajati će dva dana – 20. i 21. kolovoza. Kao i prethodnih godina festival će se održavati u lijepom ambijentu pješčane plaže i restorana “Plava ruža” u Apatinu.

Ovogodišnji Cyclone On The Beach održavati će se dva dana
Headlineri festivala su Ryan Shaw iz Londona te Matthew Hoag iz Ljubljane, a ostatak lineup-a je sljedeći: DJ Dale & DJ Darko (Novi Sad/SRB), Marko Felinger (Osijek/CRO), DJ Kibz (Subotica/SRB), Dee Face (Novi Sad/SRB), Mill Junior (Budimpešta/HU), Gligorije b2b Kravarusic (Sombor/SRB). Organizatori ove godine najavljuju još veći i bolji festival te ujedno pozivaju sve prijatelje iz Srbije, Hrvatske, Mađarske i svih drugih krajeva iz kojih inače ljudi dolaze na Cyclone da i ove godine posjete Apatin, da se nezaboravno provedu i da zajedno nastave pozitivan trend razvoja festivala, popularizacije elektronske glazbe i izvođača s ovih prostora.

Detalje o samom festivalu poput lokacije, rasporeda izvođača i cijeni ulaznice možete pronaći na službenoj web stranici festivala – http://www.cyclonefest.org.