Browse By

Trip To Zion predstavlja: “Drum‘n’Bass eXplosion”


Sve je spremno za glavnu večer Trip to Zion rođendana. Sutra – 13. ožujak, 2010. subota, MOČVARA, Trnjanski nasip bb, Zagreb. U nastavku pogledajte popis izvođača.
INTERLOPE (Expressillon/Jarring effect, Fr)
Pariški breakbeat/drum’n’bass duo Interlope jedni su od pionira francuske underground elektronske scene. Iza njih je već jedanaest godina rada koje su rezultirale velikim brojem albuma, remixa, live nastupa, te suradnji s drugim renominiranim glazbenicima. Specifičnost zvuka Interlopea očituje se u hibridnosti, neovisnosti, nepredvidivosti, otvorenosti, te konstantnom istraživanju i eksperimentiranju, dok njihove live nastupe karakterizira improvizacija.
RAHMANEE (Srb)
Svi koji vole jungle i d’n’b dobro znaju tko je Rahmanee, a između ostalog poznat je po suradnji s Wikluh Sky-em na urbanom klupskom hitu “Idemo Odmah”, koji je izašao 2007. na Wikluhovom albumu “Ortaci neznanju”. Rahmanee se počeo baviti d’n’b DJingom 1999. godine u malom, ali kultnom beogradskom klubu Dolar, gdje je radeći slijedeće četiri godine gdje je svoj DJ zanat podigao na još višu razinu i postao poznat široj beogradskoj publici. Od tada do danas je radio kao rezident DJ u svim većim klubovima u Beogradu i bio je podrška skoro svim većim drum&bass imenima koji su gostovali u Srbiji, nekoliko zapaženih nastupa na EXIT festivalu u Novom Sadu, te u zadnje vrijeme nastupa širom Balkana.
FILIP MOTOVUNSKI (Kingston sound/JungleXpeditions, Hr)
Filip Motovunski jedan je od trenutno najzanimljivijih mladih DJ-eva i producenata naših prostora. MC i beatmaker hip-hop/jungle sastava PCP, dio Kingston Sounda sa svojom jungle/drum’n’bas produkcijom, organizator pazinskih “Drama” partija, suorganizator motovunskog Input festivala, Filip Motovunski svoje je dugogodišnje bavljenje glazbom okrunio svojim prvim EP-om “Ta Pa Tap”, digitalnim mini albumom od pet stvari koji je izdala jedna od najvažnijih svjetskih jungle etiketa- JungleXpeditions u vlasništvu RCole, renominiranog kanadskog DJ-a i producenta.
Trip to Zion DJ-s feat. Danny Bwoy
VJ-ing by Trip to Zion visuals