Browse By

Covenant gostuje u zagrebačkom klubu Aquarius


Kao što je već ranije najavljeno, 09.04.2010. u zagrebačkom klubu Aqaurius nastupa švedska electropop senzacija Covenant. Ovaj koncert će se održati u svrhu promocije nadolazećeg albuma Covenanta – „Modern Ruin“, a koji bi trebao predstavljati krunu dvadesetogodišnje karijere ovih electropop majstora.
Nedavno je kao glavna predgrupa potvrđena urbana njemačka electro atrakcija Lola Angst. Najnoviji album „Viva La Lola“ trenutačno se nalazi na vrhu renomirane ljestvice DAC (Deutsche Alternative Charts) uz imena kao što su Nitzer EBB, Placebo, Editors, itd. Zanimljivo, mastermind Lole Angst je Hrvat sa trenutačnim sjedištem u Berlinu, pa je tim više zanimljiva činjenica da ovaj nesvakidašnji sastav posjeduje ogromnu bazu vjernih fanova, posebice na području Njemačke.

Isto tako, potvrđen je i niz warm up partija, od kojih je po jedan već održan u Ljubljani i Zagrebu. Nadolazeći datumi su zakazani za Zagreb (Jabuka, 20.03.), Maribor (MC Pekarna, 20.03.), Veliku Goricu (Klub 100, 27.03.), te Split (Quasimodo, 07.04.).
Ono što će obradovati ljubitelje mode, jeste činjenica da će povodom ovog događaja biti preporučen poslovni dress code, a što je u skladu sa image-om samog Covenanta, odnosno činjenicom da je uz promotorsku agenciju Catalyst Infection, glavni partner u izvođenju ovog projekta renomirana modna marka DIESEL. Svi oni koji će poštovati naputke o preporučenom dress code-u, odnosno svi oni koji će biti obučeni kao menadžeri, direktori, poslovne tajnice i sl., imati će posebne povlastice. O tome naknadno.
Cijena ulaznice i informacije o početku pretprodaje biti će objavljeni uskoro.
U pripremi su još mnogi popratni sadržaji koji bi trebali omogućiti da ovaj događaj preraste u prvoklasni showbiz spektakl.