Browse By

Transmeet.Tv Live, OFF Produkcija i klub KSET predstavljaju OFF TV Live Vol.5


OFF TV Live je zajednički live online video stream projekt Transmeet.TV Live-a, OFF produkcije i kluba KSET, smišljen po uzoru na Boiler Room, D&BTV te GetDarkerTV. Radi se o internet TV emisiji s ciljem promocije hrvatske klupske scene.
Misao vodilja emisije je široj publici, posebno onoj van Zagreba, prezentirati domaću klupsku scenu kroz gostovanja uglavnom domaćih DJ-a, producenata i live performera te ponekad i bendova. Svaki gost će kroz jednosatni set / nastup, uživo iz kluba KSET, prezentirati svoje glazbene afinitete te popričati s OFF TV Live autorom i domaćinom DJ Yeshom.

OFF TV Live Vol.5
http://www.facebook.com/OFF.TV.live
NEDJELJA, 16.10.2011., uživo iz KSET-a
19:00-23:00h
■ OLI DOBOLLI (Edo Maajka, hip-hop.hr)
■ KODIN (JabbaTon, LED, Subcutlure, Aesthetics, Ammunition, Ascenzion)
■ BAMBI (Trigger, DeMode)
+
■ Yesh! (OFF TV Live, JabbaTon, CTF! Cro, Black Light, Radio808)

Sadržaj emisije pa tako i gosti nisu žanrovski ograničeni. Želja nam je prezentirati što više različitih glazbenih pravaca, DJ-a, klupskih večeri i svega ostalog vezano uz domaći clubbing.
U proteklim emisijama ugostili smo neke od najpoznatijih domaćih DJ-a kao što su Petar Dundov, Eddy Ramich, Zero, Chill itd., ali i poznatoh repera Kandžiju.
OLI DOBOLLI (Edo Maajka, hip-hop.hr)
Oli Dobolli na hrvatskoj DJ sceni radi od kraja 90-tih godina. Kao DJ nastupao je diljem Hrvatske, čest je gost i u Sloveniji, BiH, Makedoniji, a prateći Edu Maajku kao službeni DJ prošao je gotovo cijelu Europu. Tijekom godina promijenio je više rezidencija i klubova (Kset, Piranha, Gjuro2, Aurora/Primošten, Gallery). Osim klubova, Oli je dugi niz godina bio aktivan na radijskoj sceni, kao glazbeni urednik na Radio Studentu i Hrvatskom Radiju 2. Oli Dobolli dobitnik je nacionalne glazbene nagrade “Zlatna Koogla” za najboljeg DJ-a 2005. i 2006. godine, a kao izvanredni predavač sudjeluvao je i na hrvatskoj Tuborg Music DJ akademiji.
KODIN (JabbaTon, LED, Subcutlure, Aesthetics, Ammunition, Ascenzion)
Sound, graphic i web dizajner iz Karlovca, Dinko Filipović, poznatiji kao Kodin je jedan od hrvatskih drum&bass producenata i dj-a koji doslovno na dnevnoj bazi proizvodi nove trake koje su se već našle u mixevima nekih domaćih te stranih dj-a, a svoju kvalitetu dokazuje i prvim hrvatskim drum&bass izdanjem na vinylu za britanski Ascenzion Records.
BAMBI (Trigger, DeMode)
Umjesto da glazbu sprema u ladice i oko žanrova postavlja granice, Bambi se odlučio na radikalan rez: podijeliti glazbu na onu koju vrijedi puštati preko razglasa i na onu na koju se ne isplati trošiti struju. Drugi dio stalne postave Triggera struju kao DJ troši već osmu godinu, a počeo je također u KSET-u dok je ta ista struja bila jeftinija nego danas. Dvije tisuće četvrte Bambi s prijateljima pokreće Demode kolektiv s kojim pušta uz Dangera, Toxic Avengera, Headmana, MIT, Notwist, Animal Collective i tri puta prije Cariboua. Probaj ga uhvatiti na Elektrana Radiju gdje ponekad gostuje sa svojim setovima ili ga pronađi na soundcloudu.
YESH! aka RRRamon! (JabbaTon, Chew the Fat! Cro, Black Light, OFF TV Live, Radio808 / ZG) – OFF TV Live host
Osnivač zagrebačke večeri JabbaTon, pokretač hrvatskog izdanja londonske klupske večeri Chew the Fat! Croatia ali i nove večeri imena Black Light u klubu Lemon. Osim što je autor i voditelj OFF TV Live emisije, ima i radijsku emisiju “OFF Radio w. Yesh!” na Radio808.