Browse By

"Stereo za Simone" – započela prodaja ulaznica

U riječkom „Stereo Klubbu“ u petak 14. listopada, s početkom u 21 sat održat će se humanitarni koncert za malu Simone Behlić, koja je prije 3 i pol godine, mjesec dana nakon rođenja, dobila sepsu i postala dijete sa 100%-tnim invaliditetom. S roditeljima i bratom blizancem živi u Rijeci.

Rehabilitacije na koje svakodnevno odlazi, najčešće u Zagreb, a nerijetko i van naše zemlje i više su joj nego potrebne, a prihodi ove mlade riječke obitelji nisu dovoljni kako bi se pokrili svi troškovi, kako liječenja, tako i svakodnevnog života!
Na humanitarni koncert za malu Simone uključili su se mahom riječki bendovi i DJ-evi, koji su se odrekli svojih honorara i sav će prihod od ulaznica biti doniran za potrebe liječenja ove trogodišnje djevojčice.
Učinite dobro djelo i dođite na koncert!
Pozitivnu energiju i puno dobre svirke maloj Simone, kao i svim ljudima dobrog i velikog srca poklanjaju:
/ MANDRILI – acoustic Tomo & Ćoza /
/ PASI / CARMINA PUTTANA /
/ MOSKVA / HESUS ATTOR / BRAIN PRODUCTION /
/ SENZORZ / DISKURZ /
/ DJ SVEN / DJ ANTWONE / DJ ROTTEN /
(…)
Ulaznice za koncert, po cijeni od 30 kuna, moći će se kupiti na ulazu u „Stereo Klubb“, prije samog koncerta i u pretprodaji, na štandu na Korzu (ispred zgrade Radio Rijeke)  od utorka 11. listopada do petka 14. listopada. Radno vrijeme štanda je od 10 do 16 sati!
Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja kontaktirajte TOMISLAVA DEKANIĆA („Stereo Klubb“): 0989788678.
Izvor: Moja Rijeka