Browse By

TrancePort spektakl u petak protresao prepun Hemingway!

Zagrebački klub Hemingway pripremio je u petak pravu poslasticu za sve ljubitelje trance glazbe. Brojni posjetitelji željni plesa i kvalitene glazbe pohrlili su u Hemingway na trance igru Sunca i Mjeseca pod nazivom “TrancePort: Sun & Moon”.
Program TrancePort ideja je DJ-a Damjana Šprema, sina pokojnog predsjednika Sabora Republike Hrvatske Borisa Šprema, koju su pokrenuli on pod umjetničkim imenom DJ Damien i sjajan trance producent i DJ pod imenom Sunlab.
Ovo je bio drugi TrancePort održan u Hemingwayu, ukupno sedmi po redu. Gosti su neprekidno plesali od početka do kraja partyja.
IMG_9718
Kroz najnovije i svevremenske hitove progressive i trance glazbe vodio je DJ dvojac: Damien & Sunlab, a warm up za njihov nastup odradio je vodeći hrvatski producent trance glazbe Bojan Njegomir a.k.a. Moonsouls. Ako još niste upoznati sa njegovim radom, dovoljno je reći da je on glazbenik čiju produkciju obožava Armin van Buuren, govoreći to iz tjedna u tjedan u svojoj najdugovječnijoj radio emisiji na svijetu – A State Of Tranceu.
IMG_9644
Na plazmama kluba vrtitili su se samo spotovi trance pjesama i partyja. Atmosfera i zabava na TrancePortu bile su odlične, a mali dio te vatrene atmosfere možete pogledati na galeriji fotografija.
Fotografije: Bruno Zlomislić