Browse By

DECEMBER CLUBBING u umaškom GARAGE Ultra Loungeu

Ponovno otvoreni klub Garage u Umagu poklanja svima besplatan ulaz za Sv. Nikolu na subotnji party sa Ian F.-om, System Divineom i Mark M-om. Ian F. tako dolazi iz susjedne nam Slovenije i svakome tko imalo prati party događanja oko nas nije potrebno posebno predstavljati ovog momka koji kaže da je blagoslovljen spoznajom kako se u glazbi sve okreće oko osjećaja, glazbenim istraživanjima, strasti i predanosti poslu. Kaže da je to umjetnička forma bazirana na sakupljanju utisaka Svijeta onakvima kakao on zaista je, intimno ih obradivši, te izražavajući svoju viziju Svijeta onakvim kakav bi trebao biti.
Ian F. svoj rad prezentira na nekoliko načina; kao producent, DJ i promoter. Kao član Colours in Music-a te dugogodišnje rezidencije u Ambasadi Gavioli, još se kao tinejđer počeo zanimati za alternativnije muzičke pravce te tu strast njeguje i danas, nakon deset godina koliko se ovim poslom bavio kao profesionalac. Follow: www.facebook.com/djianf David, poznatiji po svom umjetničkom imenu System Divine, nazvan po Davidu Bowieju i vođen njegovim životnim motom – Be Free, osnovao je udrugu pod istim nazivom. Aktivnosti su mu usmjerene na organizaciju evenata Be Free te promoviranje elektroničke muzike u medijima ali uvijek sa istom porukom svojoj publici, biti slobodan u svim aspektima života.
Follow: www.facebook.com/systemdivine Mark M (Resident DJ)
www.facebook.com/mitrovic.markm
INFO: Besplatan ulaz
INFORMACIJE & REZERVACIJE STOLOVA VIP STOLOVI / VIP TABLES
Rezervacija stola garantira mjesto za vašu grupu, uključuje privatni WC i šank.  Djeluje na principu određene minimalne narudžbe pića i ovisi od broja ljudi (npr. 4 osobe/”Boat”).
Dodatne informacije/ General info: t: +385 91 4272 431 (HR) t: +386 (0)40 219 988 (SLO) e: reservations@garage.com.hr
Stolovi / Mize / Tables: t: +385 91 4272 431(HR) t: +386 (0)40 219 988 (SLO) e: reservations@garage.com.hr