Browse By

U manje od sat vremena rasprodane sve EARLY BIRD ulaznice za Ultra Europe 2014!

Festival Ultra Europe ponovno obara rekorde! Nakon što je premijerno izdanje nadmašilo sva očekivanja organizatora, u rekordnom su roku od manje od 60 minuta rasprodane early bird ulaznice za Ultra Europe 2014. koji će se sljedeće godine održati u Splitu pa su organizatori odlučili udvostručiti količinu ulaznica po posebnoj promotivnoj cijeni, koja je također ubrzo rasprodana. Uz dodavanje još jednog festivalskog dana u Splitu, organizatori najavljuju i uskoro otkrivanje detalja ekskluzivnog tuluma Ultra Beach koji će se održati i ove godine. Sve ove novosti čak 7 mjeseci prije početka festivala jasno upućuju na to da ljubitelje elektronske glazbe iz cijelog svijeta očekuje nezaboravno glazbeno i turističko iskustvo.
Spomenute early bird ulaznice kupili su najveći obožavatelji festivala Ultra Europe iz čak 49 zemalja svijeta, od čega 60 posto onih koji dolaze iz inozemstva. S obzirom na to da interes za ulaznicama ne jenjava, organizatori su odlučili u prodaju pustiti ograničenu količinu tzv. Advance General Admission Tickets, koje se odnose na tri festivalska dana u Splitu (11., 12. i 13. srpnja) i prije otkrivanja prvih izvođača u line-upu sredinom prosinca, po cijeni od 99 EUR (otprilike 750 kuna), a koje će biti dostupne od utorka 3. prosinca na internetskoj stranici www.ultraeurope.com. I ova cijena ulaznica svrstava Ultra Europe u rang cjenovno najdostupnijih festivala sličnog ugleda te kvalitete produkcije u svijetu, a domaće će posjetitelje dodatno razveseliti činjenica da će tijekom siječnja u prodaju biti puštene i ulaznice s povlaštenim cijenama za hrvatske državljane.
Već sredinom prosinca stižu i prva imena u line-upu, za koji organizatori tvrde da će biti još bolji i impresivniji nego na premijernom izdanju, a kako bi festivalsko iskustvo ostalo u najboljoj mogućoj uspomeni za sve posjetitelje, organizatori će, s partnerom Travel 2 Ultra sastaviti listu preporučenih smještajnih objekata koji ispunjavaju sve zadane uvjete. Također, već sad su u tijeku ekstenzivne pripreme i ugovaranje suradnje s gradskim vlastima i turističkim sektorom, u cilju osiguravanja još povoljnijih uvjeta za prvih 1000 posjetitelja koji će rezervirati smještaj u vrijeme festivala Ultra Europe. Te i ostale detalje, s posebnim naglaskom na ekskluzivni tulum Ultra Beach, koji će se držati odmah nakon tri festivalska dana u Splitu, organizatori će najaviti tijekom veljače.
Do otkrivanja novih informacija, obožavateljima preostaje da si osiguraju Advance General Admission Tickets te pogledaju službeni aftermovie festivala Ultra Europe, koji trenutno broji više od 350.000 pogleda i u samo nekoliko minuta donosi atmosferu s ovogodišnjeg festivala Ultra Europe. kanalima.