Browse By

Trance zvijezde na osmom Refresh festivalu u Kotoru!

Headlineri nove Trance bine na ovogodišnjem, osmom po redu Refresh festivalu u Kotoru, poručuju da publiku u superklubu Maximus očekuju sve nijanse trance muzike od 7. do 9. kolovoza!
Poznati su i svi izvođači iz Crne Gore i regije, koji će nastupati u donjem dijelu čuvenog kotorskog kluba, ne samo kao podrška, već i kao ravnopravne atrakcije za sve ljubitelje progressive, euro i naravno psy trance zvuka.
Claudia Cazacu 2
„Radujem se nastupu na crnogorskoj obali! Donosim vam set prepun mojih najvećih singlova, kao i nekih traka koje su trenutno hitovi širom svijeta. Dođite, javite se, volio bih da vas upoznam sve na Refresh festivalu”, riječi su kojima na Trance binu poziva legendarni DJ Standerwick. Njegova izdanja za etikete „Armada”, „Future Sounds of Egypt”, „Enhanced” i brojne druge, omiljene su među trancerima, a nedavno je objavio  remix na albumu vjerovatno najpopularnijeg svjetskog DJ-a Armina Van Buurena čime je dodatno potvrdio svoj kultni status na svjetskoj trance sceni. Iskusni producent iz Bristola nastupit će prve festivalske večeri, u četvrtak 7. kolovoza, a društvo u donjem dijelu Maximusa pravit će mu DJ Krusty iz Herceg Novog, te čuveni beogradski DJ i promoter Aquapipe. „Očekujte dosta moje produkcije, sa podjednako mračnim i energičnim primjesama. Ovo je moj prvi nastup u Crnoj Gori i bit će veoma poseban, jedva čekam da se vidimo na Refresh festivalu”, poručuje mlada škotska zvijezda Will Atkinson, kojeg fanovi psy-trance stila poznaju i pod pseudonimom Darkboy. Atkinson sa 23 godine iza sebe ima preko stotinu izdanja i službene remixe  za velikane elektronske scene kao što su Paul Van Dyk, Ferry Corsten, Aly & Fila I brojni drugi. Njegovu muziku redovno u svoje setove ubacuju neke od najvećih DJ zvijezda današnjice Armin Van Buren, Tiesto, Paul Oakenfold, Eddie Halliwell, Simon Patterson i drugi. Pored njega, druge večeri, u petak 8. kolovoza, nastupit će DJ Bee iz podgoričke asocijacije Pitch’n’Destroy i beogradski progressive trance duo Offline. Publici Refresh festivala javila se i DJ diva Claudia Cazacu, koja se raduje dolasku iz Londona gdje živi i radi godinama. „Divni Kotor na moru, nestvarni pejzaži, toplo vrijeme i puno muzike su savršena kombinacija za mene. Očekujem da zajedno krenemo na putovanje uz nove masivne trake, nezaobilazne klasične trance komade, te uz moju novu, techno orijentiranu produkciju, direktno iz studija”. U proteklih par godina, Claudia se nalazi u centru zbivanja na elektronskoj sceni, sa titulom najboljeg ženskog DJ-a prema mišljenju čitalaca prestižnog „Top DJ Mag”-a. Njena izdanja objavljuju giganti elektronske dance muzike kao što su „Armada”, „Spinnin” i čuveni „ASOT”! Uz nju, na završnoj večeri Refresh festivala, u subotu 9. kolovoza, na Trance bini nastupit će i podgorički DJ Pashton Kutcher i DJ Sivi iz Tirane.
Connection-s poziva sve zaljubljenike u Trance glazbu iz Hrvatske i regije da prisustvuju ovom odličnom eventu!