Browse By

Beltek 23.8 na Špancirfest Arena pozornici!

U subotu 23.8. na Špancirfest Arena pozornici sprema se ultra spektakl uz nastup planetarno popularnog Belteka. Svi ljubitelji plesa i dobrih emocija, od 22 sata pa sve do 6 ujutro, moći će uživati u euforičnoj atmosferi koja uz ovog miljenika plesnih podija ne izostaje.
U zadnje vrijeme DJ Beltek publiku osvaja energičnim nastupima i live performansom. Podupiru ga mnogi miljenici EDM scene kao što su Tiesto i Calvin Harris, koji osim što redovito u svoje setove uvrštavaju njegove glazbene uratke, hvale njegove producentske sposobnosti i naglašavaju da je jedan od DJ-eva koji se već niz godina uspješno uspinje na svjetskoj EDM sceni. Tome u prilog svjedoči i podatak da je ovaj slovenski DJ više puta bio izabran za službenog remiksera velikana elektronike kao što su Faithless, Booka Shade i Gareth Emery.
Njegov hit “Party Voice” izabran je za službenu pjesmu remikserskog natjecanja Ultra Music Festivala Miami 2012, na kojem je i nastupio. Također, iza njega su nastupi na glavnoj pozornici Ultra festivala u Buenos Airesu te Chileu, uspješno odrađena turneja po SAD-u, kao i nastupi na mnogim drugim svjetskim festivalima.
Prije nekoliko godina ovaj slovenski DJ odnio je pobijedu u kategoriji najboljeg novog producenta na natjecanju slavnog Petea Tonga, kada je pjesmom “Copacabana” osigurao da se njegovo ime redovito pojavljuje na etiketama top zvijezda elektronike kao što su Tiestov ‘Magik Music’, ‘Dim Mak‘ iza kojeg stoji Steve Aoki, Armin Van Buurenova ‘Armada Music’, na etiketi ‘Toolroom’ Marka Knighta, a može se pohvaliti i izdanjima za vodeću dance izdavačku kuću ‘Spinnin’ Records’.
Uz Belteka će u subotu na pozornici uz Gradsku sportsku dvoranu nastupiti i domaće DJ snage Tony D i Dennie.
Ovo će biti odličan vikend za sve ljubitelje cjelonoćnog provoda, obzirom da večer prije u petak 22.8., na Špancirfest Arena pozornicu dolazi techno pionir ovih prostora Petar Dundov.
U prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica za šest dana održavanja programa na Arena pozornici – samo njih 100, a kasnije će se moći kupiti isključivo dnevne ulaznice. Festivalske ulaznice za Arena pozornicu, po cijeni od 159 kuna dostupne su online na Entrio.hr te na prodajnim mjestima sustava Eventim.
Informacije o Špancirfest programu pratite i dalje na www.facebook.com/spancirfest te na službenom eventu http://goo.gl/B6dGIm.