Browse By

Trance spektakl "TrancePort" u petak u zagrebačkom Hemingwayu!

Hemingway bar Zagreb priprema pravu poslasticu i za prave ljubitelje vrhunskog clubbinga. U petak 29. studenog, svi će ljubitelji trance i progressive glazbe doći na svoje, održat će se veliki party pod nazivom TrancePort Vol. 7 – SUN & MOON.
Program TrancePort pokrenuli su DJ Damien i sjajan producent i DJ pod imenom Sunlab. Do sad su četiri TrancePort partyja održali u zagrabačkoj Shamballi oduševili sve ljubitelje ove glazbe koji su se tamo našli, a na jedom od tih party doveli su pionira trance glazbe, eminentnog američkog DJ-a i producenta Sean Tyasa. Peti po redu TrancePort događaj održan je u Hemingwayu, te je nosio naziv EVOLUTION što simbolizira razvoj.
Vrhunac (za sada) je TrancePort program dosegnuo 25. svibnja 2013. godine kada se održao spektakl za pamćenje, a u sklopu kojega je nastupila legenda svjetske Trance scene – Giuseppe Ottaviani svirajući LIVE pred punom Tvornicom Jedinstvo.
Trance glazba je u svijetu uz house najpopularniji žanr elektornske glazbe, koji sviraju vodeći i najskuplji DJ-i svijeta. I u Zagrebu se pokazalo da trance glazba ima svoju brojnu publiku, ponajviše zahvaljujući programu TrancePort.
Kroz najnovije, ali i svevremenske hitove progressive i trance glazbe autora tipa ARMIN VAN BUUREN, TIËSTO, PAUL VAN DYK, FERRY CORSTEN, ABOVE & BEYOND, GARETH EMERY, KYAU & ALBERT, MARKUS SCHULZ, DEADMAU5, ATB, ARTY, PAUL OAKENFOLD i ostalih vodit će vas DJ dvojac: Damien & Sunlab, a kojima će pripomoći vodeći hrvatski producent trance glazbe Bojan Njegomir a.k.a. Moonsouls. Ako još niste upoznati sa njegovim radom, dovoljno je reći da je on glazbenik čiju produkciju obožava Armin van Buuren, govoreći to iz tjedna u tjedan u svojoj najdugovječnijoj radio emisiji na svijetu- A State Of Tranceu.
Na plazmama kluba vrtit će se samo spotovi trance pjesama i partija!
Pojavite se i Vi u petak 29. studenog u zagrebačkom Hemingwayu i doživite TrancePort kroz igru sunca i mjeseca!