Browse By

Oldies Goldies u Ambasadi Gavioli 30.11.2013.

 
Stars Gathering iz Noći vještica sa Chrisom Liebingom i Adamom Beyerom, ostavio je odličan dojam na svakog od nas, a to je dodatni razlog da se ekipa Fetch The Vibea vraća još jednom techno događaju za kraj mjeseca.
 
Oldies Goldies je pre-party za veliku obljetnicu koja je zakazana za 21. prosinac. Vratit ćemo se u vremena kad je sviranje na tri gramofona bilo više nego interesantno. Vremena koja su spajala generacije mladih i starijih clubbera, koji su proplesali puno noći u tom, sada već legendarnom klubu. Definitivno možemo očekivati, da budemo još jednom doživjeli zlatna vremena techno kulture, koja se razvijala ne samo u Ambasadi Gavioli nego širom Slovenije u prošlih osamnaest godina.
 
Gosti main floora su Mishaj, Petar Dundov, Marko Nastić uz podršku domaćeg Veztax-a, za koje možemo tvrditi, da im je baš techno zvuk definitivno “otvorio” DJ karijere.
U maloj sali, će se talijanskom imenu Joe Montani pridružiti još jednom domaćin Eddie F. da bi zajedno napravili pravu house atmosferu.
 
Ulaznice se mogu potražiti u pretprodaji po cijeni od 17€ preko sustava Eventim, dok će na ulazu biti 23€.
 
Vdimo se na plesnom podiju!