Browse By

Klub Papaya promovirao Hrvatsku na prestižnom brazilskom festivalu Paradise Weekend

U brazilskoj pokrajini Bahia prošli se tjedan održao najekskluzivniji brazilski festival elektronske glazbe Paradise Weekend. Costa do Sauipe naziv je egzotičnog resorta s pet hotelskih kompleksa koji je ugostio više od 5000 ljudi iz cijelog Brazila, ali i ostatka Južne Amerike. Zanimljivo je spomenuti i kako će taj resort biti jedan od domaćina Fifa World Cup-a 2014.
PW1
Kao jedini službeni klupski partner festivalu našao se hrvatski klub Papaya zahvaljujući kojemu je na sve većem i prespektivnom brazilskom tržištu, koje čini čak 200 milijuna stanovnika, naša država prikazana kao nova i izrazito zanimljiva turistička destinacija. Brazilskoj publici posjeti Europi nisu strani, međutim do sada su se uglavnom bazirali na zapadije države Europe, dok je mlađu publiku privlačila festivalska ponuda kao što je primjerice belgijski Tommorrowland ili ovogodišnji američki Ultra Europe festival održan u Splitu te na Hvaru. Ovoga nas ljeta očekuje nova poslastica – početkom kolovoza 2014. klub Papaya u suradnji s brazilskim partnerima organizira europsku inačicu Paradise Weekenda u trajanju od tri dana koja će nositi i prigodno ime – Paradise Weekend Europe festival. Za inačicu festivala mnogi su brazilski posjetitelji odmah pokazali interes, a među njima se našao i jedan od najuspješnijih brazilskih poduzetnika, kao i mnoge slavne osobe.
MINOTAUR
Na after beach pool partyiju kluba Papaya u Brazilu zabavljao se i legenda svjetskog nogometa – Romário de Souza Faria – koji je već sada potvrdio dolazak na Paradise Weekend Europe festival u hrvatski klub Papayu. Osim Romária, o Papayi i Hrvatskoj pričale su i druge slavne osobe kao što je Antônio Rodrigo Nogueira, poznatiji kao Minotaur, koji je svojevremeno dijelio ring sa Cro Copom, te mnogi poznati glumci, pjevači, sportaši i drugi.
Ovo je primjer jedne od uobičajenih cross-promocija festivalskog turizma Hrvatske koje klub Papaya, osim s Brazilom, prakticira i s mnogim drugim svjetski priznatim festivalima i klubovima.
INFO: www.papaya.com.hr