Browse By

Tomorrowland 2012: Stiže i Sven Vath!


Prvi od njih je legendarni njemački Dj Sven Väth. Ove godine obilježava 30 godina svog DJ-inga! Nakon njega najavljen je brazilski electro-house duo Felguk. Ovo čudno ime došlo je od njihovih imena Felipe(fel) te Gustavo(guk). Do sada su napravili remixeve za velike svjetske zvijede kao što su Madonna, David Guetta te Black Eyes Peas. Maceo Plex nam donosi funky ritam na Tomorrowland dok Pendulum sa svojim DJ setom pokazuje najbolje od DnB-a. Gareth Emery će pokazati svoj spoj trancea, housea, electra te techno glazbe.
O svom stilu kaže „to je samo jako dobra melodično plesna glazba“. Dečki koji će prodrmati Zagreb u travnju te i stage na TL-u su Sunnery James and Ryan Marciano. Napravili su jedan od boljih remixeva Tiestovog hita lethal industry(http://www.youtube.com/watch?v=IM5j461VStg).  Još jedan house majstor će se pojaviti Roger Sanchez.
Da ne bi sve prošlo u trance i house ritmu pobrinuli su se Noisecontrollers (Bas Oskam and Arjan Terpstra) prvo Q – dance ime.

Uz ova imena najavljeni su još: Nakon 3 godine rada odvojeno vraćaju se zajedničkom radu Gabriel & Dresden, Dubfire, Extrawelt te Ferry Corsten!