Browse By

Plavi se leptir vraća u grad


Iako su dani okovani zimom, negdje ispod dubokog snježnog pokrivača budi se plavi leptir. Brižno prikupljajući najbolje iz svijeta zabave svoja će krila raširiti 24. ožujka 2012.  U hladnim zimskim danima, negdje ispod dubokog snježnog pokrivača budi se plavi leptir.
U zimskim mjesecima Mansion je marljivo radio na prikupljanju novih znanja i sadržaja, a s prvim danima proljeća njegova se energija vraća u naš grad. Svoja će krila drugu godinu zaredom Mansion otvoriti u subotu 24. ožujka spektakularnim partyjem otvorenja nove proljetno – ljetne sezone 2012. uz vodećeg hrvatskog DJ-a Carla.
Nakon partya otovrenja, povratak srijede kao najboljeg dana za izlazak u modu vraća legendarni klupski program RNB Confusion koji se na velika vrata vraća u zagrebački Mansion u srijedu 28.03… Glazbena uzbuđenja i nova gostovanja Mansion će gostima nuditi svakog tjedna i vikenda ovog proljeća i ljeta, te će tako hedonističke užitke zagrebačka publika moći doživjeti u petak 30. ožujka kada će na scenu Mansiona kročiti najpoznatiji svjetski remixerski dvojac Freemasonsi.
U novoj sezoni klupskog uzbuđenja Mansion najavljuje i hrvatsko premijerno gostovanje Hardwella za petak 25. svibnja, a samo nekoliko dana nakon u srijedu 30. svibnja Mansion će pogoditi velika proslava 9 rođendana klupskog bisera RNB Confusion-a.