Browse By

Armin van Buuren ponovo dolazi u Hrvatsku!


Najbolji DJ današnjice, jedini koji je četiri puta izabran prema prestižnom izdanju „DJ MAG TOP 100“ za najboljeg svjetskog DJ-a- ARMIN VAN BUUREN i ovog ljeta dolazi u PAPAYU. U sklopu Papaya Day&Night Festivala uz Armina u četiri festivalska dana gostuju i brojni drugi priznati DJ-i.
Jubilarna deseta sezona novaljske Papaye je pred nama. Najbolji regionalni klub na otvorenom ovog ljeta posjetiteljima iz cijelog svijeta priprema brojna iznenađenja, a jedno je upravo otkriveno. 19 srpnja u sklopu Papaya Day&Night Festivala treću godinu zaredom u Papayu dolazi najbolji DJ današnjice – Nizozemac Armin Van Buuren.
«PAPAYA ovog ljeta slavi jubilarnih 10 godina. Iznimna mi je čast i zadovoljstvo biti dio tog velikog slavlja. Pozivam sve ljubitelje dobre glazbe na druženje u omiljenu ljetnu destinaciju PAPAYU.» – izjavio je Armin Van Buuren.

ARMIN VAN BUUREN najbolji je DJ svih vremena i čak je četiri puta bio izabran za najboljeg prema prestižnom magazinu DJ MAG. 34-godišnji Nizozemac glazbom se bavi od ranog djetinjstva, a u bogatoj je glazbenoj karijeri primio brojne nagrade i priznanja za svoj rad. Autor je najslušanije emisije elektronske glazbe STATE OF TRANCE, koja se iz Amsterdama emitira diljem svijeta i ima na desetke milijuna slušatelja. Armin je ponosni vlasnik jedne od najvećih i najcjenjenijih diskografskih kuća na svijetu ARMADA MUSIC. Njegovi su posljednji albumi Mirage i State Of Trance prodani u nekoliko milijuna primjeraka. Surađivao je s brojnim glazbenim zvijezdama, a poslljednjih godina njegova turneja ARMIN ONLY puni stadione i dvorane diljem zemaljske kugle.
Papaya Day&Night Festival u PAPAYI se održava od 17. – 20. srpnja, a u četiri festivalska dana u klubu će nastupiti i engleski superstar DJ EDDIE HALLIWELL, Nizozemac MARCO V, DJ NICKY ROMERO, i brojni drugi.
Za sve fanove, klub PAPAYA ovo petka od 12.00 sati u prodaju pušta ograničen broj festivalskih ulaznica po cijeni od 250 kuna, a mogu se kupiti u sustavu eventima www.eventim.hr i na web adresi www.papayashop.hr .
U godini slavlja PAPAYA već ovog vikenda gostuje na predstavljanju, na jednom od najvećih svjetskih gospodarskih tržišta – Velikoj Britaniji, kada će u londonskoj O2 areni predstaviti ovoljetni progarm, ali i destinaciju grad Novalju, otok Pag i Hrvatsku kao najbolje odredište Mediterana 2012. godine.

One thought on “Armin van Buuren ponovo dolazi u Hrvatsku!”

Comments are closed.