Browse By

Papaya predstavljena pred 3000 rasplesanih gostiju u Londonu


Novaljski klub Papaya drugu je godinu zaredom predstavljen u Londonu. Klub Proud2 u O2 areni ugostio je tisuće gostiju koji su po prvi puta upoznali Papayu i otok Pag.
Novaljski klub Papaya predstavljen je drugu godinu zaredom u Velikoj Britaniji. Papaya je najavila jubilarnu desetu ljetnu sezonu. Bogat glazbeni program, najbolji svjetski DJ-i, klupski programi i rezidencije kao što su Hideoout, Kinky Malinky, Eddie Halliwell, nastupi najboljih DJ-a svijeta poput Armina Van Buurena privukli su pažnju britanskih gostiju, kojih se ovog ljeta očekuje u rekordnom broju. Promocija Papaye i otoka Paga drugu godinu zaredom na jednom od najvećih svjetskih gospodarskih i turističkih tržišta pokazala se dobitnom kombinacijom.
«Interes za Papayu i otok Pag raste iz dana u dan. Najave za ovo ljeto su odlične i očekujemo dolazak do sada najvećeg broja engleskih turista na otok. Glazbeni sadržaj kluba jedan je od najboljih u svijetu i ovakvo predstavljanje dalo je odličnu povratnu informaciju.« – izjavila je Firgas Esack, PR Papaye u Londonu.
Brojni britanski mediji i ove su godine pratili predstavljanje Papaye, a izvještaji o klubu i hrvatskoj obali očekuju se u vodećim tiskanim i elektronskim britanskim medijima. Na predstavljanju Papaye u Londonu u večeri svjetskog klupskog brenda Kinky Malinki, između 3000 rasplesanih gostiju bili su i brojni Hrvati koji žive u Londonu, ali i poznata lica iz Hrvatske poput TV voditeljice Martine Podgorski, modnog znalca Nevena Ciganovića i drugih.
Za jubilarnu desetu sezonu Papaya za sve posjetitelje priprema brojna glazbena i druga iznenađenja, a prije nekoliko dana najavljen je i tradicionalni Papaya Day&Night Festival koji se održava od 17.–20. srpnja. U četiri festivalska dana u klubu će nastupiti najbolji DJ današnjice ARMIN VAN BUUREEN, engleski superstar DJ EDDIE HALLIWELL, Nizozemac MARCO V, DJ NICKY ROMERO, i brojni drugi.
Ulaznice i program kluba Papaya mogu se osigurati na web shopu www.papayashop.com.hr ili u sustavu EVENTIMA www.eventim.hr.