Browse By

Tomcraft u Aquariusu

Tomcraft posljednjih nekoliko godina nije uspio samo potvrditi svoju vrhunsku kvalitetu unutar europske klupske scene već je izgradio i zavidnu svjetsku karijeru. Nakon velikog hita Loneliness koji je 2003. godine dospio na 1. mjesto engleske top ljestvice, često se javljaju zamolbe za remixiranjem velikana kao sto su Pet Shop Boys, Sonique, Dave Gahan. U petak, 29. svibnja nastupiti će u zagrebačkom Aquariusu.
Sa singlom “Mind” bio je i start njegove Maschinenmench Video Trilogije u sastavu “Mind”, “The Circle” i “The Mission”. 1998 godine TV kanal PRO 7 privučen kvalitetnom Tomcraftovom produkcijom koristi njegov singl Powerplant kao glazbenu temu za seriju Dosje X. Medijski eksponirani Tomcraft izdaje miksanu komplikaciju “Mystery Trance” koja mu donosi image velike i zagonetne pojave DJ scene, a njegova glazba dobiva pridjev “Mystical”. Ulaz na sam svjetski vrh osigurava mu singl “Silence” koji se popeo među TOP 20 najprodavanijih singlova u Njemačkoj.
Na albumu “MUC” iz 2003. godine nalazi se sada već legendarna pjesma “Loneliness”, pjesma koja je bila i broj jedan na službenoj engleskoj top-listi 5. svibnja 2003. godine: Tomcraft je iza sebe ostavio Stinga, Ronan Keatinga, Craig Davida i prodao “Loneliness” u stotinama tisuća primjeraka.