Browse By

Pripremite se za spektakl – U Ljubljanu dolazi Tiësto

Na Gospodarskom razstavišču u Ljubljani će se 24. lipnja održati veliki spektakl elektroničke glazbe, naime, u goste stiže jedan od najboljih DJ-jeva današnjice – Tiësto. Tiësto je jedan od najzahtjevnih i najskupljih izvođača na planetu, te jedini koji više ne treba ispred svoga imena stavljati predznak DJ, jer je u svojoj karijeri napravio sve izvan normalnih standarda i granica.
Čak je i tri godine zaredom proglašen kao ‘No. 1. DJ u svijetu’, 2002., 2003., i 2004. godine. Tiësto je 2004. godine svirao na otvaranju Olimpijskih igara u Ateni, koje je pratilo oko 2 milijarde gledatelja diljem svijeta što je iznimno postignuće.
tiesto420
Legendarni Nizozemac nastupiti će 24. lipnja u Ljubljani
Svoj veliki uspjeh može zahvaliti sad već legendarnom remixu za singl “Silence” (Delerium feat. Sarah McLachlan) koji je osam tjedana proveo na ljestvici UK top 10 i također to je bila prva trance pjesma u povjesti koja se puštala na radio emisijama u SAD-u.
Njegov prvi album zove se In My Memory (2001), a poslije toga izdao je još tri albuma. U 2004. godini izašao je album Just Be i Parade of the Athletes, a tri godine kasnije još poznatiji album Elements of Life. Tiësto je u ožujku najavio novi album koji će izaći krajem godine, a prvi singl najavio je već na ljeto. Od njega uče najbolji svjetski izvođači, kao Timbaland, Justin Timberlake, Moby i drugi.
VIDEO!

Za najveće obožavatelje ulaznice idu u pretprodaju 15. 5. 2009 u 10. sati u agenciji Supra Travel, Slovenska ulica 6. u Ljubljani ili na www.supratravel.si. Ostale ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima u Sloveniji ili na www.eventim.si in www.supratravel.si.