Browse By

Barbara Tucker prezenterica Papaye u svijetu!

Samo u jednom danu koliko je boravila u Hrvatskoj, Barbara je predložila klubu Papaya i producentskom dvojcu PlayOne suradnju na više glazbenih projekata. Nakon prošlogodišnje uspješne suradnje Barbare Tucker i kluba Papaye na kompilaciji „Papaya Day & Night vol.4“, PlayOne feat. Barbara Tucker na hit singlu „I found a place“ te nastupa u sklopu istoimenog festivala, suradnja se nastavlja i ove godine! VIDEO!
PlayOne & Barbara Tucker ponovno skupa i na novoj Papaya Day & Night kompilaciji
barbara-tucker

Producentski dvojac PlayOne u suradnji s inozemnim producentima su u završnoj fazi izrade kompilacije Papaya day & Night, a upravo prvi singl s iste biti će ponovna suradnja PlayOne i Barbare Tucker na pjesmi naslova „Let your Love shine through“.
Prošlogodišnji singl „I found a place“ obilježio je ljeto u Papayi te zauzimao visoke pozicije na svim regionalnim radio i tv postajama. Ujedno kompilacijom se obilježava i  peto izdanje najvećeg hrvatskog klupskog festivala Papaya Day&Night koji i u 2009. godini ugošćuje najveća imena svjetske scene, vladare svjetskih podija:15/07 Paul Van Dyk; 16/07 Groove Armada; 17/07 Sharam (Deep Dish); 18/07 Freemasons (After Beach party 16-20h) & PlayOne feat. Barbara Tucker (Night session, 02h).
Svjetska house diva Barbara Tucker prezenterica „Papaye“ u svijetu
Kao glavna uzdanica jedne od najvećih diskografskih kuća „Defected“ koja osim Barbare zastupa velikane house/electro scene poput Bob Sinclair, Junio Jack, David Morales, ATFC i dr. – Papayini producenti PlayOne potpisali su ekskluzivan ugovor s Barbarom Tucker za produkciju dva singla na njenom novom albumu koji će izdati za za Defected Records od koji će jedan biti ujedno i naslovni singl njenog albuma. Taj singl nosi ime „Superstar“. U svojoj iznimno bogatoj glazbenoj karijeri Barbara je imala je čast raditi s vrhunskim glazbenicima kao što su: “Pet Shop Boys”, Davea Stewarda, “Deee-lite”, Wyclef Jean, Georga Clintona i “Reel to Reel”, David Guetta.
Premijera video spota za pjesmu „Let your Love shine through“- 04.06.2009.
Tim kluba Papaya u suradnji s PlayOne dobiti će svoje video izdanje za prvi singl s kompilacije Papaya Day & Night za čije je snimanje Barbara prevalila daleki put, došavši u Zagreb iz New Yorka. Produkciju spota potpisuju 5 GROUP I URBANI ZVUK , režiju Denis Wolhfart. Video spot „Let your Love shine through“ moći ćete ekskluzivno vidjeti 04.06. u sklopu Papayinih medijskih pokrovitelja: Index.hr i RTL televizije. Nakon premijere, spot će biti prikazan na MC CLUB (HTV2) te ekskluzivno i na MTViju. Prvi singl „Let your Love shine through“ poslušajte u srijedu 27.05. na portalu Index.hr.
Uskoro više informacija o glazbenoj kompilaciji Papaya Day & Night te ekskluzivnoj suradnji za istu s RTL televizijom doznajte u narednim najavama. Izlazak kompilacije planiran je za 12.06.2009.
PLAYONE feat. BARBARA TUCKER at PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER FEST 2008

PlayOne feat. Barbara Tucker „I found a place“ video spot

Na najvećem hrvatskom ljetnom klupskom festivalu u klubu Papaya očekuje Vas:
PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER FESTIVAL 2009
15/07 PAUL VAN DYK
16/07 GROOVE ARMADA
17/07 SHARAM from DEEP DISH
18/07 FREEMASONS (After Beach party – 16-20h)
PLAYONE feat. BARBARA TUCKER (Night – 02h)

Ulaznice za festival po cijeni od 45 EUR-a (330kn) potražite na svim poslovnicima eventima:

www.eventim.hr
www.novalja.com
Više informacija: www.papaya.com.hr.