Browse By

DJ Tarkan u Sarajevu

Dom mladih / Centar Skenderija Sarajevo ponosno predstavlja „facebook party“ sa specijalnim gostom – Number One DJ u Turskoj – DJ Tarkanom.
DJ Tarkan svoju profesionalnu glazbenu karijeru počinje rezidencijom u klubu Power FM, a 1997. na radiju ”Radio 2019” preuzima mjesto menadžera produkcije i DJ-a. Aktivno nastupa i po klubovima u Istanbulu, a svoje radio setove, sve do maja 2007. godine pušta i na radiju FG. Prekretnicu u njegovoj karijeri predstavlja 2002. godina, kad je dobio prestižnu DJ of the Year nagradu.
U Turskoj je tri godine za redom izabran za Number One DJ-a, što ga stimuliše da provodi više vremena na produkciji i realizaciji skladbi, koji će se uskoro naći na tracklistama poznatih svjetskih producenata kao što su: Tiesto, Armin van Burren, Deep Dish, Roger Sanchez, Sasha, Dane Seaman, Danny Howells, i drugi.
Prijateljstvo i zajedničke turneje sa DJ V-SAGom (Vasilis Sagonas) iz Grčke, u martu 2005. wedgewood ivermectin godine rezultiralo je pokretanjem No Smoking Recordings labela. Tarkan je mjesečni gost ”No smoking” radio emisije na Frisky Radio, koij važi za jedan od najpopularinjih radija za nezavisne DJ-eve i producente.
Gostovanje DJ Tarkana će 29. svibnja 2009. godine produkcijski tim Dom mladih / Centar Skenderija Sarajevo posvetiti svojim vjernim Facebook članovima kojih je svakim danom sve više. Pored DJ Tarkana, na partiju će nastupiti domaći DJ-evi: Sharky (Club 24), Focho (Dom mladih resident) i Wedran (Triptonite). ivermectin weight calculation Party počinje u 22:00h.
Ulaz je besplatan!