Browse By

Tomcraft na Špancirfest Arena pozornici

Nakon što je prošle godine rasplesao prepunu Špancirfest Arena pozornicu, jedan od najpopularnijih njemačkih EDM DJ-a dolazi ponovo u Varaždin, a još žešći provod garantiran je svima koji te subote, 24. kolovoza, dođu na pozornicu kraj Drave.

Pravim imenom Thomas Brückner davne je 1995. izdao svoj prvi singl „This Is No House“ i vinuo se uz vodeće DJ-e tadašnje njemačke scene kao što su Sven Vath, Westbam i Paul van Dyk. Svjetsku slavu Tomcraft je stekao 2002. godine reizdanjem singla „Prozac“, dok se slijedeće godine hitom „Loneliness“ na prvo mjesto UK Singles Charta.

Sličan uspjeh zabilježio je i singlom „Silence“ koji se popeo u TOP 20 najprodavanijih singlova u Njemačkoj. Dosad je radio remixeve za velikane  kao što su to Pet Shop Boys, Dave Gahan i Sonique. U više od 20 godina karijere Tomcraft je izdao šest albuma, preko 20 singlova i nekoliko kompilacija, a ujedno je i vlasnik uspješnog labela Great Stuff Recordings kojim je htio promovirati umjetnike srodnih zvukova.

 

Njegov zadnji album kojim je obilježio dvadeset godina na sceni simboličnog naziva „Tomcraft  – 20 Years“, izašao je kao dvostruki CD s njegove 32 stvari što novih produkcija, što njegovih starih klasika. Tomcraft je kadrove sa svog zadnjeg legendarnog nastupa u Varaždinu upotrijebio i u novom spotu za reizdanje njegove najpopularnije stvari „Lonelines 2k13“ što dovoljno govori o tome  kakav je utjecaj na ovog svjetskog DJ-a ostavila varaždinska publika prošle godine. Pogledajte video: http://www.youtube.com/watch?v=-DOlvZBPQW0

 

Uz Tomcrafta kao podrška nastupaju i Daddo Maas iz Austrije, domaći Phoenix Kraundler i duo Supersonics.

 

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 50kn, a na dan nastupa nakon ponoći po 70kn. Do 19.8 dostupan je i ograničen broj festivalskih ulaznica za svih 10 dana po posebnoj cijeni od samo 150kn, zato svakako požurite na Entrio i Eventim.prodajne lokacije i online.

https://www.entrio.hr/event/spancirfest-arena-pozornica-840
http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/spancirfest-arena-pozornica-varazdin-gradska-sportska-dvorana-564252/performance.html

 

Više informacija o programu Špancirfest Arena pozornice potražite na: http://arena.spancirfest.com/