Browse By

FRANKIE HEADFORS na KNOCKOUT FESTU 2014!

Energični DJ dvojac Frankie Headfors pridružuje se velikoj glazbenoj i sportskoj avanturi KnockOut Snow Festivalu! Bajkoviti Orcieres i ove je godine domaćin tisućama mladih iz cijele regije i to u čak dva termina, novogodišnjem izdanju od 28. prosinca do 04. siječnja 2014., te početkom sljedeće godine od 04. – 11. siječnja 2014. Popularni After Ski Party i ove godine u znaku Viktora i Jurkija poznatijih pod imenom Frankie Headfors, a dečki će u Francuskoj zasvirati u oba termina.

DJ brend Frankie Headfors pravo je osvježenje na usnuloj hrvatskoj klupskoj sceni. Dvojica prijatelja Ivan Juratovac (Jurki) i Viktor Šimunić godinama su prepoznati kao DJ-i u hrvatskim glazbenim krugovima. Odluka da pod zajedničkim imenom Frankie Headfors udruže snage i krenu u zajedničko osvajanje DJ svijeta donijela im je nevjerojatan uspjeh kod publike koja je prepoznala dinamiku, atraktivnost i posebnu energiju DJ dvojca. Uz nastupe na Papaya World Touru u brojnim europskim gradovima, redovni su rezidnenti i zagrebačkog klupskog projekta Reforma.
Osim Frankie Headforsa KnockOut Snow Festival ove godine predstavlja i zagrebačku rock grupu Hladno pivo te Gorana Bareta i Majke, a očekuju nas još brojna glazbena iznenađenja.
U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije okupirat će Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri, apres ski partija i live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene, posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji. Hrvatska invazija na francuske Alpe se ponovno nastavlja, a domaćini goste iz naše regije očekuju s velikim nestrpljenjem. O prošlogodišnjem KnockOut-u na naslovnicama regionalnih novina izvještavali su brojni francuski mediji.
 

Kako je bilo prošle godine na After Ski partiju na kojem su nastupili Frankie Headfors možete pogledati na linku : http://www.youtube.com/watch?v=EqGnYqrDegw

Više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .

http://www.youtube.com/watch?v=EqGnYqrDegw