Browse By

AFTER BEACH PARTY PAPAYE SLAVI LJEPOTU

After beach ludilo vlada Papayom! Mokre ljepotice u kupaćim kostimima, brojna sretna lica i rasplesani gosti iz cijelog svijeta slika su još jednog nezaboravnog after beach provoda u Papayi. Novaljska ljepotica živi nezaboravnu sezonu a u čarima vrhunske popodnevne zabave u najljepšem klubu Mediterana uživale su i brojne domaće zvijezde poput novaljske manekenke s njujorškom adresom Helene Šopar koja u Papayu dolazi svakog ljeta, te poduzetnice Snježane Mehun koja je na after beach partiju plesala uz najnovije svjetske glazbene hitove.

Novitet u ovoljetnoj ponudi kluba Papaya je SONUS FESTIVAL koje se održava od 21. do 25. kolovoza. Na Zrću na očekuje pet dana i četiri noći nezaboravne zabave i brojne glazbene poslastice. Sonus festival ove se godine održava po prvi put a na velikoj ljetnoj pozornici klubova Papaya i Calypso nastupit će preko 30 DJ-eva. Ricardo Villalobos, Luciano, Loco Dice, Seth Troxler, Chris Liebing,  Magda, Cassy samo su neka od vodećih imena vrhunskog elektronskog zvuka koji će osigurati danonoćnu zabavu i raspametiti Zrće.
Ulaznice za programe kluba Papaya kao i sve informacije vezane uz program mogu se pronaći na klupskoj web stranici www.papaya.com.hr.