Browse By

Timo Maas u Novalji


Timo Maas, najpoznatiji i najomiljeniji inženjer telekomunikacija  na svijetu,nakon Bosne i Hercegovine dolazi zapapriti 6.8. i ljeto u Novalji u sklopu Moon & Rocks Festivala. Renomirani njemački DJ počeo je sa 17 godina puštajući glazbu na prijateljevom tulumu, a danas je iza njega je 25 godina uspješne DJ karijere i preko tisuću nastupa širom svijeta miksajući razne kombinacije plesne glazba i stvarajući savršenu atmosferu i energiju gdje god se pojavi.
U svojoj dugačkoj glazbenoj karijeri koju obilježava evolucija zvuka i ideja Timo Maas je prošao sve što jedan DJ i producent svjetskog glasa može proći, od rada u lokalnoj diskoteci 80ih godina, do rezidencija u najvećim svjetskim klubovima poput The New Pacha (New York), DC 10 (Ibiza) i The End-a u kojem je njegova večer proglašena najboljom u kategoriji “Best Venue” na “Time Out Live” dodjeli nagrada u Londonu te mu je pripala i nominacije za prestižnu nagradu Grammy. Stvarnu planetarnu slavu stekao je sa ˝Pictures˝ 2005. Godine, s kojega je svaka pjesma postala klupski hit u zemljama diljem svijeta.

Njegov track ˝To get down˝ upotrebljavan je kao glazbena podloga u mnogim filmovima, između ostaloga u remakeu ˝Talijanskog posla˝ 2003. i ˝Jahačima˝ 2002. godine te u video igri FIFA Football 2004 i reklami za Budweiser pivo. Njegov track ˝Unit˝ pojavljuje se u FIFA 2004 soundtracku, a video igra ˝Wipeout Fusion˝ koristi pjesmu ˝Old school vibes˝ sa njegovog albuma ˝Loud˝. Također, radi remixove za mnoge izvođače poput FatBoy Slima, Kelis i Madonne koja je veliki njegov fan pa joj je tako svirao na rođendanskoj proslavi prošle godine.
Najbolje od svega, trudi se ne biti DJ koji vrti gotove tuđe ploče već svakom partyju daje osoban touch stvarajući od starih ploča novi, specifičan sound zbog čega mu setovi traju čak i po cijelu noć. Obzirom na njegov pristup životu, ljubav prema radu te trud i kreativnost u svakom nastupu u koji se daje stopostotno, luda atmosfera i fenomenalna energija zapalit će 6.8. gradski stadion u Novalji i Maasovnu publiku Moon & Rocks Festivala.