Browse By

Svakom skakaču milenijskog jumpa na poklon ulaznica za Moon & Rocks Festival


Marko Lasić Nered i Neki Daniels Media kao organizatori Moon & Rocks Festivala odlučili su dati svoj doprinos dm-ovom milenijskom skoku te su svakom sudioniku skoka  osigurali besplatnu kartu za elektronski show 6.8. na gradskom stadionu u Novalji.  Ljubitelji elektronske glazbe među skakačima razveselit će se tome poklonu jer na festivalu nastupaju respektabilni izvođači poput Infected Mushrooma, Yolande Be Cool, Tima Maasa, Xpress2 i Astralis Teama te se najavljuje nezaboravna zabava, u skladu sa onom zadarskom.
U sklopu skokova, najavljen je i najmasovniji  dermatološki pregled u sklopu dm – ove akcije ˝Zaštiti se… i neka cijeli ovaj svijet još sja u suncu˝, a dio sredstava od kotizacije odlazi Školi plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju.

Marko Lasić Nered odlučio je i sam biti dio milenijskog skoka: ˝ Jako mi se sviđa ova priča, vesela je i pozitivna, to je ono što nam svima treba. Svi su se jako potrudili, super je što kotizacijom svaki sudionik donira 10 kn djeci s poteškoćama u razvoja i super je ova ideja s dermatološkim pregledom. Kao organizator Moon & Rocks Festivala najmanje što mogu napraviti je pokloniti upad svima koji su se odazvali ovoj inicijativi, a najmanje što ja kao ja mogu napraviti  je skočiti u more.˝
Najavljena je cjelodnevna zabava i brojni gosti, a cijelim događajem orkestrirat će Mario Petreković.
Svi zainteresirani mogu se akreditirati svakoga dana u Zadru na Narodnom trgu od 19 do 23 sata, dobiti besplatan dermatološki pregled i ulaznicu za elektronski spektakl  te postati dio ove velike ljetne priče.
Više informacija na www.moonrocks.com.