Browse By

Paul Van Dyk stiže na Zrće!

http://brijacom.speedymirror.com/wp-content/uploads/2011/01/Paul-van-Dyk.jpg
Globalno popularni njemački DJ Paul van Dyk ove srijede 20. srpnja stiže na Zrće gdje će nastupiti u klubu Papaya u sklopu Adria Music Managament dvodnevnog festivala. Uz Paul van Dyka, drugog dana Adria Music Managament festivalu nastupit će Sunnery James & Ryan Marciano, funky house dvojac koji prošlog ljeta nastupao na jednom od najvećih EDM događaja u Europi – Sensationu u Amsterdamu.
EKSKLUZIVNO: Paul van Dyk intervju za Brija Dot Com portal!
Trebamo li posebno predstaviti jednog od najboljih DJ-a u povijesti elektroničke glazbe? Najpopularniji glazbeni časopis “DJ MAG u 2008. godine proglasio ga je trećim DJ-em svijeta, no od istog časopisa dvaputa je proglašavan kao najbolji DJ na globusu.

Dobitnik nominacije Grammy, umjetnik i svjetski priznati DJ i producent dominira elektronskim glazbenim ljestvicama proteklih 10 godina i pojavljuje se na najvišim mjestima top glazbenih ljestvica diljem svijeta, te na najvećim svjetskim manifestacijama.

Ove godine potvrdio je izlazak novog albuma koji će po svemu sudeći nositi naziv “Evolution”. Nakon albuma “In Between” i par godina čekanja došlo je i vrijeme za novi album koji će zasigurno obradovati sve fanove.

Paul Van Dyk vlasnik je prestižnih svjetskih nagrada:
– International Dance Music Award (IDMA) za najboljeg europskog DJ-a
– 2004 Dancestar Awards: Najbolji međunarodni DJ; Najbolji party i najbolja glazba u reklami
– 2006.g.- 4 nagrade IDMA za: Najbolji svjetski DJ; Nagrada za najbolji Euro Track; za najboljeg producenta i najbolju kompilaciju mikseva „The Politics of Dancing 2“.
Ime: Paul Van Dyk
Datum rođenja: 16. prosinca, 1971.
Zemlja: Njemačka
Žanr: Trance
Izdavačka kuća: Vandit Records
Web: http://www.paulvandyk.com/

PAPAYA klub

PAPAYA klub nalazi se u mjestu Novalja na otoku Pagu. Prekrasna pješčana plaža u uvali Zrće posljednjih je godina postala jedno od najboljih mjesta za vrhunsku zabavu na otvorenom u ovom dijelu svijeta. Sam klub otvoren je 2002. godine. i prostire se na 3000 m2. Smješten je na samoj plaži tik uz Jadransko more što gostima pruža vrhunski osjetilni užitak. Klub je izgrađen od prirodnih, ekoloških materijala – kamena i drva, kako bi se što bolje uklopio u okruženje mediteranskog podneblja.
papaya_velika
Za nastupe brojnih svjetskih DJ zvijezda organizatori programa su morali osigurati vrhunske produkcijske uvjete pa tako klub ima najbolju vizualnu i zvučnu kulisu u ovom dijelu Europe što posebno veseli brojne ljubitelje urbane glazbe. Klub već osam godina promovira isključivo urbanu glazbu, te spada u sam vrh svjetske glazbene scene.
O Papayi su pisali i govorili: BBC, MTV, Dj Mag, Daily Star, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian i dr. Papaya je u 2010.g. ugostila preko 30 najvećih svjetskih Dj-a- Tiesto, Sven Vath, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, David Morales, Markus Shulz, Ferry Corsten, Calvin Harris samo su neke od vodećih svjetskih DJ zvijezda koje su nastupile u novaljskom klubu PAPAYA.
Samo prošle godine plažu Zrće posjetilo je oko 700 000 turista koji su došli iz 72 zemlje te je zabilježeno oko 1 000 000 noćenja u Novalji.
Web: www.papaya.com.hr