Browse By

Fenomenalna druga večer Re-Vel-In Festivala!


Drugi dan Re-Vel-In Festivala publika je nakrcala dubrovački Culture Club Revelin unatoč iznenadnom otkazivanju nastupa rumunjske dance zvijezde Inne. Zbog nepredviđenih problema s letovima Inna i njezin tim nisu stigli u Dubrovnik te se očekuje brza potvrda novog datuma nastupa.
Usprkos Inninom nedolasku gotovo dvije tisuće ljudi fenomenalno se zabavilo na festivalu uz odlične nastupe DJ-eva Iggyja, Slima, Marka Valentinija i Alena Bajda. U nekoliko sati programa ekipa za miks pultom složila je plesne, komercijalne house setove i zabavila internacionalnu publiku. Bilo je tu gostiju iz Velike Britanije, Australije, Njemačke, Rusije, Novog Zelanda, Francuske, kao i iz susjednih zemalja.
Večerašnji program Re-Vel-In Festivala obilježit će setovi Josha Winka i Dannyja Howellsa. Wink i Howells istanuti su protagonisti elektronske scene, DJ-i. producenti, remixeri koji su radili s velikim glazbenim imenima među kojima su i  Depeche Mode, Radiohead, Moby i Gorillaz. Definitivno nas očekuju jedinstveni nastupi koji će pokriti širok spektar elektronske glazbe i zadovoljiti ukuse mnogobrojnih partijanera.
Kao support headlinerima nastupit će domaće uzdanice Pete Dux i Tino, te DJ P.S., pobjednik natječaja.
Cijena dnevne ulaznice iznosi 120 kn, a vrata Culture Cluba Revelin bit će otvorena u 22 sata.
WWW:
http://www.revelinfestival.com/
http://www.facebook.com/ravelinfestival
http://www.twitter.com/revelinfestival