Browse By

Tiesto u Umagu!

UMAGINATION na pozornicu umaškog ATP stadiona dovodi u petak, 3. lipnja, domaćoj publici omiljenog DJ Tiesta koji će zapaliti glavnu pozornicu svojom koncertnom izvedbom, cjelokupnom produkcijom i efektima rijetko viđenim na ovim prostorima. U subotu, 4. lipnja, publika će moći uživati u rimama Rev. Runa iz Run-DMC-a koji će dokazati zašto je bio i ostao jedan od najutjecajnijih hip hop izvođača.

Prošlogodišnji premijerni UMAGINATION u Hrvatsku je prvi puta doveo Fatboy Slima, a karte za ATP stadion bile su rasprodane 18 dana prije nastupa. U prvoj hrvatskoj gaži kralja elektronskog beata uživalo je preko 5000 obožavatelja. Potaknut tim uspjehom, ovogodišnji UMAGINATION donosi dvodnevni program, od petka, 3.  lipnja do nedjelje, 5. lipnja, s dva večernja nastupa svjetskih glazbenih zvijezda te dodatnim zabavnim sadržajima za posjetitelje. Istodobno će Umag ugostiti i prvu regionalnu glazbenu konferenciju, Adria Music Conference, koja će okupiti glazbene profesionalce iz regije pa će Umag doslovce danonoćno živjeti glazbu.Svi koji vole i žive muziku, imat će priliku naučiti, vidjeti, čuti i doživjeti sve važne novosti iz svijeta glazbe. Umag će zaista biti vodeća destinacija za obožavatelje glazbe od 02. do 05. lipnja 2011. pružajući svim fanovima nezaboravno iskustvo sudjelovanja na ovom uzbudljivom glazbenom događaju.

Tiësto se odnedavno može pohvaliti titulom najboljeg DJ-a svih vremena, a stekao ju je prikupivši najveći broj glasova čitatelja magazina Mixmag. Nizozemac nastupa diljem svijeta i surađuje s brojnim glazbenim zvijezdama, a njegovi remiksevi (Muse, Justin Timberlake, The Killers, Busta Rhymes) postaju globalni te redovno pronalaze put do vrhova top lista. „Who wants to be alone“, singl kojim je najavio svoj posljednji album Kaleidoscope, snimio je u suradnji s Nelly Furtado. Nastup u trajanju od 90 minuta na svečanom otvorenju Olimpijskih igara u Ateni 2004. godine, za koje je posebno skladao glazbu, definitivno se ubraja u njegove najneobičnije gaže.

Tiësto je upravo završio svjetsku turneju kojom je promovirao posljednji album Kaleidoscope. Riječ je o najvećoj samostalnoj DJ turneji ikada, s više od 150 nastupa na 6 kontinenata. U njegovim nastupima uživalo je više od milijun obožavatelja. O njegovoj popularnosti svjedoči i podatak o 450 000 pregleda videa dnevno na YouTubeu, skoro 7 milijuna fanova na službenoj Facebook stranici i više od 400 000 posjetitelja web stranice tiesto.com mjesečno.

Tiësto će otvoriti te imati glavnu ulogu ovogodišnjeg UMAGINATIONA s koncertnom izvedbom svoje CLUB LIFE turneje, prvom takve vrste ikad izvedenom u Hrvatskoj. Veliki broj obožavatelja iz Hrvatske i regije garancija su velikog spektakla u petak, 03.lipnja.