Browse By

Monvi centar večeras otvara ljetnu sezonu

Večeras, 21. svibnja zabavni centar MONVI – Rovinj otvara svoju ljetnu sezonu, devetu otkako je u najmu tvrtke Brid iz Pule. MONVI, koji se nalazi u Rovinju, ul. Luja Adamovića bb., jedinstveni je centar zabave u Istri i Hrvatskoj. Centar je koncipiran na način da posjetiteljima ponudi razne vidove zabave;  koncerte na otvorenom u amfiteatru, vruće disco večeri, partije elektronske glazbe, gastro ponudu meksičkog restorana, pizzeriu, koktel barove, salon zabavnih igara…
Svojom je ponudom zabave na tragu je ponude koje nude poznata turistička odredišta u npr. Italiji ili Španjolskoj. U zadnjih devet godina MONVI se profilirao kao nezaobilazno odredište domaćih i stranih gostiju željnih raznovrsne noćne zabave. U novu ljetnu sezonu ulazi sa osvježenim konceptom i novim lokalima, od kojih bi izdvojili GUERILLA PUB, na samom ulazu u MONVI preko puta meksičkog restorana.

Monvi centar večeras otvara sezonu (na slici: Boris Bebeto Bjelica - direktor marketinga i Kristian Stojić suorganizator koncerata i voditelj Guerilla Pub)


MONVI PARTY BUS voziti će i tijekom ovog ljeta, sve one koji ne žele autom u Monvi ili nemaju vozačku dozvolu. Karte za MONVI PARTY BUS mogu se kupiti u Puli na tri lokacije; caffe bar PIMP ( riva Pula ), restoran/bar QPOLA ( Portarata ) i caffe bar RED CARPET ( korzo Pula ).
I ovog će ljeta MONVI biti poprište mnogih koncerata, partija elektronske glazbe, tematskih partija i raznovrsne zabave…od kojih treba izdvojiti:
«MONVI ROCK SUMMER – Glazba ne poznaje granice»
( koncerti pod pokroviteljstvom MTV-a ) – Amfiteatar Monvia
01.07. HLADNO PIVO ( hr ), Sell Out ( slo )
23.07. VAN GOGH ( srb ), Baltazar ( hr )
29.07. DUBIOZA KOLEKTIV ( bih ), Stillness ( hr )
ZION TRAIN – 13.08. – Amfiteatar Monvia
Nastup legendarne britanske dub-reggae grupe, koja se vraća u Monvi nakon uspješnog koncerta 2005. godine.
BALANCE Festival – festival elektronske glazbe; 29/30/31.07.
– glavna zvijezda ovog festivala je RICHIE HAWTIN
Velikan elektronske glazbe, poznat po eksperimentalnosti, RICHIE HAWTIN aka PLASTIKMAN, dj-anjem se bavi od svoje sedamnaeste godine. Smatraju ga kraljem intelligent techna, i jednim od najinovativnijih dj-a/producenata današnjice. Njegov nastup u sklopu BALANCE festivala, u Amfiteatru Monvi Centra biti će prava eksplozija zvuka i svjetla !
TNG Party – party elektronske glazbe – Amfiteatar Monvia
– glavne zvijezde partija su DAVIDE SQUILLACE (ita) i IDA ENBERG (swe)
Na otvaranju ljetne sezone MONVI CENTRA, u subotu 21. svibnja, s početkom u 22 sata, u dvorištu Monvia besplatan će koncert održati grupa KAZOO ( bih ). Svojom fuzijom popa-rocka-hoousea-electra, KAZOO se nametnuo kao odličan live-bend koji širi iznimno pozitivne vibracije na svojim nastupima.
Također u subotu 21. svibnja, s početkom u 22 sata, u klubu GALLERY održati će se i Balance Party na kojem će nastupiti poznati francuski techno producent i dj TECHNASIA. Uz njega će nastupiti; PSYCHOPATS, BEBETTO, CHIKO, KREKMAN i BORUT.
U svim lokalima MONVI CENTRA nastupati će rezident dj-i; ADOO, KOLLE, GABY, DRAGO…Voditelj zabave je poznati hrvatski zabavljač MARKO PETAR OREŠKOVIĆ.
Ulaz u MONVI je naravno besplatan.
Zatvaranje ljetne sezone MONVI CENTRA planirano je za subotu 10. rujna.