Browse By

DJ Rush u klubu Boogaloo


Decibel Media ponosno Vam predstavlja UES Clubbing u klub Boogaloo. Nakon više od godinu dana, ponovo nam dolazi crni div, i jedan od miljenika hrvatske publike – MAJOR RUSH!!!
Predvođeni DJ Rushom, prezentirat će se praktično svi stilovi elektronske glazbe, ali naravno da će naglasak pasti na TECHNO, tako da ovaj party slobodno možemo nazvati THE EXPLOSION OF TECHNO BY KNE’DEEP!

Tko god je prisustvovao partiju sa najvećim od najvećih – Dj Rushom, znati će na šta mislimo! Zato možemo sa sigurnošću reći da će za istinske ljubitelje techna ovo definitivno biti centralni događaj prijeljetne sezone u klubu Boogaloo!
Opisati Dj Rusha u nekoliko riječi; karizma, energija, te istinska individualnost i originalnost! Njegovi eksplozivni legendarni techno setovi i produkcija donijeli su mu golemu popularnost, te ga postavili za jednu od centralnih figura svjetske techno scene! Svojim utjecajem educira nove generacije, i do kraja ostaje vjeran svom žanru, uvijek spreman za glazbenu raznovrsnost, što ga i čini tako velikim umjetnikom!
Dođite 11.06. u klub Boogaloo, i zajedno sa Major Rushom uživajte u proslavi techno glazbe, kao što i kaže slogan Knee Deep-a; “GOD BLESS THIS MESS”! IT’S RUSH HOUR!
ULAZNICE
Ulaznice u pretprodaji za United Electronic Sound dostupne su u poslovnici „OriGIGI Promotion” – Internet Caffe – Skalinska 3 (Zagreb) [091.791.74.97] po cijeni od 80kn. Cijena na sam dan iznosit ce 100kn!
“Early bird” ulaznice dostupne su po promotivnoj cijeni od 60kn samo na slijedećim lokacijama:
„OriGIGI Promotion” – Internet Caffe – Skalinska 3 (Zagreb) / 091.791.74.97
*Broj “Early bird” ulaznica je ogranicen!
● Rezervacija stolova / VIP akreditacije:
+ 385.98.96.660.14
reservations@decibelmedia.hr
Poveznice:
http://www.decibelmedia.hr/
http://www.facebook.com/unitedelectronicsound
http://www.boogaloo.hr/