Browse By

1. Sisak Summer Fest


U 2011. godini Sisak će dobiti svoj prvi, pravi, međunarodni glazbeni festival elektronske glazbe.Veliki event bit će održan 27. svibnja kod sisačkog Starog grada. Sisak Summer Festival je event koji definitivno ne smijete propustiti jer to je najspektakularniji party na otvorenom koji će okupiti jedne od najboljih i najpoznatijih DJ-a svjetske glazbene scene koji će se pobrinuti za odličnu muziku i najjači power beat ove urnebesne noći!
Sisak Summer Festival 2011 je do sada neviđeni glazbeni spektakl koji će uz vrhunske scenske i svjetlosne efekte te dosad najveći Laser Show, obilježiti početak ljetnih noći u gradu Sisku , a za sve ljubitelje elektronske glazbe potrudili smo se pripremiti najjači lineUp DJ-a.
1.SISAK SUMMER FEST
1st. SISAK SUMMER FESTIVAL 2011 / www.ssfestival.com
TOM NOVY,
DA HOOL,
DJ GORAN REBIĆ,
NOMAD TRASH,
DJ HOT JAY,
TURKTHEDJ,
VED LEMAR
DJ G&G.
Najbolji Urbani hitovi, neograničena količina osvježavajućih pića i koktela biti će središte ludog i nezaboravnog ljetnog provoda. Sve to je smiksano zajedno daje jedinstvenu formulu za savršeni početak ljetne sezone party-a među populacijom željnom dobrog provoda.

Pridružite nam se na najvećem događaju godine 27.05.2011. s kojim otvaramo sezonu party-a diljem Hrvatske i naravno uživajte u glasnim beat-ovima do jutra.
Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 kn na www.eventim.hr ili na dan festivala na ulazu.